To je to što me zanima!

Glavno da pjesma svira: Njemu ni meci neće ovaj dan pokvarit

Neimenovani vojnik zasvirao je svojim suborcima na ulicama grada Sirta u Libiji dok su oko njega frcali meci između kolega pobunjenika i pristaša Moamera Gadafija
Vidi originalni članak

Otpor boraca vjernih svrgnutom libijskom vođi Moameru Gadafiju u njegovu rodnom gradu Sirtu smrvljen je preko noći, tvrde zapovjednici nove vlasti te dodaju da su sada ostale još samo dvije skupine pukovnikovih lojalista.

Skupine boraca privremene vlade oprezno šetaju pustim ulicama grada, javlja Reuters, dok drugi pretražuju uništene kuće ne bi li pronašli ranjene i uplašene civile. Jedan vojnik zasvirao je svojim suborcima na ulicama grada dok su oko njega frcali meci između kolega pobunjenika i pristaša Moamera Gadafija.

– Čini se da više nema otpora – kazao je zapovjednik Mustah Hamza i dodao kako je više od 80 posto Sirta pod kontrolom snaga privremene vlade.

Pobunjenici zatočili Gadafijeva sina

Libijski pobunjenici su u srijedu izvijestili kako su zatočili Motassima Gadafija, sina libijskog čelnika, dok je pokušao s obitelji automobilom pobjeći iz Sirta. Reuters piše kako su Motassima iz Sirta prevezli u Bengazi gdje ga ispituju. Pobunjenici nisu otkrili više informacija.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • filister 13.10.2011.

    Plesat cete vi jos dugo, dugo, ali onako kako ce vam svirati ujak Sam!

  • SpaljozaZg 13.10.2011.

    koji kralj, ovi rokaju, al si on pjeva i svira ko da je na koncertu, ahahahahahahahahaahahaha

  • KapitalističkaStoka007 13.10.2011.

    I shot the sheriff :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare