To je to što me zanima!

Brutalno napao djevojku (18): Glavom joj udarao o umivaonik!

Kako doznajemo, D. K. je nesretnu djevojku, s kojom je navodno u vezi, vidio u društvu nepoznatog muškarca te ju je nakon toga pratio do kafića u kojem radi...
Vidi originalni članak

Zadranin D. K. (31) brutalno je izudarao 18-godišnju djevojku te je zadržan u istražnom zatvoru. Nemili događaj zbio se u srijedu navečer u jednom zadarskom kafiću.

Kako neslužbeno doznajemo, D. K. je nesretnu djevojku, s kojom je navodno u vezi, vidio u društvu nepoznatog muškarca te ju je nakon toga pratio do kafića u kojem radi. Kad je krenula u toalet, muškarac je krenuo za njom te ju je tamo brutalno napao. Prema riječima očevidaca, glavom joj je lupao u umivaonik i udarao ju je šakama. Nakon toga je pobjegao, a djevojku je odvezla Hitna.

- U 22:20 smo dobili dojavu da muškarac tuče ženu u kafiću u ulici Benka Benkovića. Dok su policijski službenici stigli, djevojku je već odvezla Hitna, a napadač je pobjegao. Djevojka je noć provela u bolnici i konstatirane su joj teške tjelesne ozljede lica. Napadača smo u četvrtak ujutro pronašli. Obrađen je zbog sumnje da je nanio teške tjelesne ozljede te da joj je prijetio. Sudac mu je odredio mjesec dana istražnog zatvora - rekao nam je Elis Žodan, policijski glasnogovornik.

Kako su nam ispričali gosti koji su se u tom trenutku našli u tom kafići, prizor je bio stravičan, a djevojka je bila cijela krvava. Po društvenim mrežama su se nakon napada počele širiti fotografije ozlijeđene djevojke u kolima hitne pomoći, a 18-godišnjakinja ih je i sama objavljivala iz bolnice.
 

Idi na 24sata

Komentari 235

  • 19.06.2018.

    Pa je..strašno je to vidjeti i nije za svačije okice. Ali..ja sam se nažalost, u svom poslu nagledala beskrajno puno ovakovih slučajeva. Shvaćam, nekom je brutalno, pokazivati slike javno, no i nije zgoreg stalno govoriti o tome. Pa drage cure i pokazati vam, da bi shvatile, koliko brzo treba reagirati na ovakove tipove, registrirati, te prijaviti prve znakove agresije. Ljudi su skloni istinu bacati pod tepih i pričati kako se pretjeruje stalno s govorom o grubostima nad ženama. A onda su svi šokirani, kada bude kasno.Mnogo žena dolazi u bolnicu, jer je palo niz skale, zapelo na kabl ili se spotakko u kadi. Najgore u svemu je, kada dođu meni..Tada su u pitanju veće i po život ozbiljne povrjede. Vrlo rijetko zalutaju muškarci.. skoro nikako. Pri tom mislim na povrjede, koje su nanesene od strane partnera. Tako da..možda nekima i nije lijepo gledati to na društvenim mrežama, ali ja kažem, treba..Pogledajte što se danas dešava.. Ne zatvarajte oči..imamo jako puno orangutana u muškarcima. Netko je za to kriv..GOVORIMO O TOM

  • NemamPojma89 19.06.2018.

    E sad Hrvatsko, nemoj da ti se opet dogodi Komsic!

  • Debil0601 19.06.2018.

    Poznajem curu osobno, iman ju po drustvenim mrezama i NIJE objavila niti jednu sliku od nesrece.....tako da danas stvarno svatko moze biti novinar i bubetati i piskarati svasta... A sto se njega tice to je obicna iskompleksirana sirovina od 100 kila steroidom napuhanih misica, triba li vise ista rec?...a sto se i cure tice ne krivin ju, u zadnje 2-3 godine joj se izdogadalo toliko toga sto je utjecalo na nju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare