To je to što me zanima!

Godinama je provaljivao u aute ispred nogometnog kluba u Vukovini, pljačkao i ispred crkve

Muškarac je ispred nogometnog kluba i crkve u Vukovini provaljivao u aute iz kojih je krao torbice, mobitele, novčanike. Šteta koju je počinio iznosi više tisuća eura
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci dovršili su istragu nad 68-godišnjakom zbog niza krađa koje je počinio još od 2021. godine. Naime, policijski službenici iz Velike Gorice su istragom potvrdili sumnju da je 68-godišnjak tijekom 2021., 2022., 2023. i 2024. godine u čak pet navrata Ford Focusom zagrebačkih registracija došao na parkiralište nogometnog kluba u Školskoj ulici u Vukovini, da bi potom prikladnim alatom provalio u pet parkiranih osobnih automobila.

Nakon što bi provalio u vozila iz njih bi otuđio torbice, ruksake, novčanike, naočale novac i ostalo i s otuđenim predmetima se udaljio.

Također se sumnja da je u siječnju 2021. godine istim autom došao na parkiralište ispred crkve u Školskoj ulici u Vukovini gdje je također prikladnim alatom provalio u parkirani osobni automobil iz kojeg je otuđio torbicu, mobitel i novčanik te se udaljio.
 
Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi više tisuća eura.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Milošević777 06.03.2024.

    Ponovo N.N. osoba,dobar neki susjed

Komentiraj...
Vidi sve komentare