To je to što me zanima!

Golf završio u fontani, vozač je jurio Splitom i izgubio kontrolu

Šetnica na Zapadnoj obali je u to vrijeme bila krcata ljudima. Vozač je navodno jurio 80 km/h i prava je sreća da nitko nije stradao. Nije poznato je li vozač bio pijan
Vidi originalni članak

Vozač crnog Golfa, osječkih registracijskih oznaka, oko 21.15 sati, s prometnice na Zapadnoj obali u Splitu 'uletio' je u pješačku zonu. 

Kako nam kažu očevici, vozač je jurio barem 80 kilometara na sat te doslovno letio preko 'ležećih policajaca' po cesti. Na kružnom toku izgubio je nadzor nad vozilom i završio na šetnici prepunoj ljudi. Samo srećom nitko nije stradao. 

Vozač je automobil uspio zaustaviti tek pred ukrasnim bazenom te je jednim kotačem upao unutra. Na mjesto događaja došla je i Hitna pomoć te policija koja radi očevid. Još nije poznato koliko vozač ima godina te je li bio pod utjecajem alkohola. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • santal 10.08.2013.

    ma pazi bogati,blokiran,neznate za salu ,blokiraj ga zauvijek jbs

  • OPC_1 09.08.2013.

    Alkohooolll alkohooollll

  • user_276326 09.08.2013.

    kao prvo vozač golfa na tom mjestu je ite kako mogao izletit i sa manjom brzinom ali znate zašto,jer ta dionica je tako ravna da jednostavno automobil plovi i kad naleti na granitne kocke sa jedan metar širine jednostavno ga je izbacilo sva srića nije nikoga ubija jer tu je kafić i pun je gostiju izbacilo ga je u ukrasni bazenčić u kojem ima tridesetak centimetara vode,koliko je nesreća toliko je i srića vozač nije mora bit pijan jednostavno nije obraća pažnju na ležećeg policajca koji je i ujedno pješački prijelaz označen žutom bojom tako da se granitne kocke i ne vide to je uzrok njegovog izlijetanja sa ceste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare