To je to što me zanima!

Kristijan Golubović izašao na slobodu pa ga istog dana uhitili

Kraljevačka policija je po nalogu Tužiteljstva podnijela kaznenu prijavu protiv Kristijana Golubovića i još dvojice za kazneno djelo "lažiranja isprave"...
Vidi originalni članak

Aleksandar Kristijan Golubović (51), koji je danas izašao iz zatvora poslije izdržavanja osmogodišnje kazne zbog trgovine drogom, uhićen je u Kraljevu.

Kraljevačka policija je po nalogu Tužiteljstva podnijela kaznenu prijavu protiv Kristijana Golubovića, Jovana T, Aleksandra Đ. za kazneno djelo "lažiranja isprave", potvrđeno je Blicu.

ODLEŽAO ZBOG HEROINA Nakon osam godina, Kristijan Golubović izlazi iz zatvora...

Podsjetimo, kad ga je policija 16. siječnja 2010. u Beogradu uhvatila i uhitila zajedno s majkom i još četvero članova kriminalne grupe, Kristijan Golubić rekao je sudu da je 'nabavljao ćevape i parfeme'

To, dakako, nije bila istina. Oni su uhićeni sa 125 grama mješavine heroina i paracetamola, a policija je pronašla i pištolj, prenosi KurirKristijan Golubović osuđen je tad na osam godina.

Na Wikipediji prigodno stoji da se radi o 'bivšem kriminalcu, umjetniku i MMA borcu', a mnogi ga pamte po pojavljivanju u dokumentarnom filmu 'Vidimo se u Čitulji'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 16.04.2020.

    Šta je s Duletom Pacovom jel može o njemu članak kakav,on je barem dobar glumac?

  • Fajlpz 16.04.2020.

    Ne znam jako ću zaspat

  • Provokator2322 16.04.2020.

    Milijarde i milijarde sklekova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare