To je to što me zanima!

Gomila drva ispala mu je iz prikolice i zatrpala autocestu

Vozač tegljača s prikolicom izgubio je nadzor nad kamionom i zabio se u ogradu odmah na izlasku iz tunela kraj Varaždinskih Toplica. Srećom, nije bilo ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Drva su bila na sve strane. Vozači su obilazili teret zaustavnim trakom. Muškarac koji je vozio teretnjak stajao je vani i upozoravao ostale jer policija još nije stigla na očevid, rekao nam je to Ivan Sever, čitatelj koji je u ponedjeljak rano ujutro na autocesti A4 Goričan - Zagreb svjedočio prometnoj nesreći.

Vozač tegljača s prikolicom izgubio je nadzor nad kamionom i zabio se u ogradu odmah na izlasku iz tunela kraj Varaždinskih Toplica.

Prikolica se nekoliko puta zanijela i udarila u metalnu ogradu na jednoj pa na drugoj strani. Otpadno drvo, koje je vozač prevozio, od siline je udarca poispadalo iz prikolice preko sva četiri traka autoceste.

Ostali vozači uspješno su izbjegli razbacani teret na autocesti pa ozlijeđenih u ovoj prometnoj nesreći nije bilo. U varaždinskoj policiji rekli su nam da promet nije bio zaustavljen, nego se usporeno odvijao, a policija je upozoravala vozača da voze sporije i budu oprezni. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • ledo1 12.11.2014.

    ovo je tzv friza od koje se radi parket ili dijelovi namještaja i inače jako jako gadan teret za vozit i može se prevrnut i najiskusnijima

  • S EntinElČavar 12.11.2014.

    super odloga za vatru hehe

  • POTPEC 12.11.2014.

    Više sriče nego pameti i za vozača kamiona i za ostale vozače

Komentiraj...
Vidi sve komentare