To je to što me zanima!

GONG upozorio: Neki glasači dobivali listiće za čak 15 ljudi

Građani su dojavljivali da su na tri izborna mjesta glasači dolazili sa više osobnih iskaznica i dobivali za njih jednak broj glasačkih listića. GONG će dojave istražiti
Vidi originalni članak

Iz GONG-a su izvijestili kako su na izborni dan primili neanonimne dojave građana o tri biračka mjesta na koja su pojedini glasači dolazili s više osobnih iskaznica, čak do njih 15-ak, i dobivali glasačke listiće za njih. 

Radi se o biralištima u Svetoj Mariji kod Čakovca, Mravince kod  Solina i u Lugu kod Donjeg Prološca. 

Izvršni direktor GONG-a Dragan Zelić rekao je kako će navedene dojave detaljnije istražiti te vjerojatno tražiti i uvid u biračke zapise. Ocijenio je kako je riječ o neznanju, ali kazao i kako je ''nevjerojatno da ima članova biračkih odbora koji ne znaju što se smije, a što ne''. 

Predsjedničke izbore ocijenio je ''problematičnima'', piše Novi list.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • tuti fruti 11 13.01.2015.

    Gong je udruga bezveze samo izmišlja nekakve poslove kao oni nešto radi.ukinuti gong treba.Stara fora od posla rade posel.

  • TINA77_2 13.01.2015.

    Je je,istina..ja kad sam išla glasat ispred mene ne stajao mali zeleni sa galaxije GONG i imao kod sebe 19 iskaznica..osobnih..na to je kad je vidio sve to uletio Svizac i zamotao Milku u čokoladu..pa smo se svi počastili!

  • Rango11 13.01.2015.

    Najviše me iživciralo na ovim izborima što dođem na glasanje, na kutijama sve članovi HDZ-a. Promatrači HDZ. No OK. Ali šta taj promatrač stoji iza mene leđima oslonjen na zid i gleda za koga glasam. Od zida do glasačkog mjesta pola metra. Prigovorim, nastane svađa. A ja popizdim i pred njegovim očima poništim listić pa nek gleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare