To je to što me zanima!

Gordan Matković prvi kandidat za gradonačelnika Osijeka

Matkovića je u četvrtak nakon sjednice izvršnog odbora podružnice, njegova stranka HSP-a dr. Ante Starčević i službeno kandidirala za gradonačelnika Osijeka
Vidi originalni članak

Gordan Matković, predsjednik osječkog ogranka HSP-a dr. Ante Starčević, od četvrtka je prvi javno istaknuti kandidat za gradonačelnika Osijeka na sljedećim lokalnim izborima. Njega je, naime, nakon sjednice izvršnog odbora podružnice, njegova stranka i službeno kandidirala za gradonačelnika Osijeka. 

U obrazloženju svoje odluke naveli su da je "četverogodišnji mandat gradonačelnika Krešimira Bubala i vladajuće koalicije HDSSB - HNS rezultirao potpunom stagnacijom, izostankom gradskih investicija, pozicijom političke i gospodarske izolacije grada, promašenom politikom upravljanja novcem građana Osijeka, neprimjerenom politikom postavljanja novih gradskih čelnika u ustanove i trgovačka društva, kao i egzistencijalno ucjenjivačkim odnosom prema onima koji ne pripadaju vladajućoj političkoj i stranačkoj garnituri te da je kao rezultat svega navedenog opasan trend porasta nezaposlenih, izraziti pad poduzetničkih i ostalih gospodarskih aktivnosti kao i egzodus mladih ljudi iz Osijeka i okolice".

Za izvršni odbor podružnice HSP dr. Ante Starčević Gordan Matković je idealan izbor za nužne i pozitivne promjene u Osijeku. Prema njihovom mišljenju, Gordan Matković, koji je već jednom prilikom obnašao tu dužnost, uspio je realizirati niz uspješnih razvojnih projekata te dokazao da se politikom suradnje i partnerstva Grad može ravnopravno razvijati kao i drugi veliki gradovi u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • osijek05 21.12.2012.

    Koja nova priča?Daj ljudi,neki novi momci su došli na vlast u gradu Osijeku i rade posao kako BOG zapovjeda!,neka tako i bude i na dalje .........

  • Capafiori 21.12.2012.

    Što očekivati od stranke bez budućnosti i čovjeka bez budućnosti? Osječani, trgnite se!

  • ikdominator 20.12.2012.

    ovaj je prominija više stranaka negosam ja čevapa poija

Komentiraj...
Vidi sve komentare