To je to što me zanima!

Gori gomila stvari u Vrgorcu, čule su se i male detonacije?

Na početku su se čule male detonacije kad smo dolazili. Pretpostavljamo da su to bili neki sprejevi koje je dohvatila vatra. Mi smo vatru lokalizirali u 22 sata i širenja nema, rekli su nam vatrogasci
Vidi originalni članak

Iz još nepoznatog razloga u subotu uvečer planuo je požar na Putu Plane u Vrgorcu. Na terenu su vatrogasci i policija, a prema pisanju portala Mega-media, gore automobilske gume, odbačeni štednjaci, bojleri i druge stvari.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na početku su se čule male detonacije kad smo dolazili. Pretpostavljamo da su to bili neki sprejevi koje je dohvatila vatra. Mi smo vatru lokalizirali u 22 sata i širenja nema. Ostajemo dežurati, rekao nam je o požaru Vinko Markotić, zapovjednik DVD-a Vrgorac koji je ondje s pet vatrogasaca i dva vozila. Gorjelo je na dijelu pomoćnog objekta ranča veličine oko 400 kvadrata koji je bio pun stvari.

Očevid će policija vjerojatno moći započeti tijekom nedjelje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • antimunjenih 18.10.2020.

    Razina svijesti i kulture lokalaca

  • centarfor 18.10.2020.

    Pa nije prvi ni zadnji put da gore legalni i ilegalni deponiji. Pokupiš pare za zbrinjavnje otpada i kada ga je previše onda dođe do "samozapaljenja" i tako svaki put. Primjera imamo u Zagrebu a i po ostalim smetlištima.

  • empatija 18.10.2020.

    divlji deponij

Komentiraj...
Vidi sve komentare