To je to što me zanima!

Gorjelo u Dubravi: 'Ulice su zadimljene, ogromna je vatra...'

Planulo je u četvrtak navečer kod trafostanice blizu okretišta u zagrebačkoj Dubravi. Čitatelji nam javljaju da je sve puno dima te da krhotine padaju na ulicu...
Vidi originalni članak

Vatra je bila tako velika da su nam se od vrućine rastopile rolete. Bio je gusti crni dim, odmah smo istrčali van i vidjeli da gori drvena kućica, stara mjesna zajednica. Uz to izgorio je i jedan kontejner, ali na sreću vatrogasci su brzo stigli i ugasili vatru, ispričao nam je jedan od susjeda. 

Gorjela je kuća u Jorgovanskoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. Planulo je u četvrtak navečer kod trafostanice blizu okretišta. U požaru je izgorio jedan plastični kontejner te stara drvena kuća. Na sreću nema ozlijeđenih.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ogromna, ogromna vatra, ulice su zadimljene, krhotine padaju s neba, puno ljudi se skupilo, svi gledaju i snimaju - rekla je čitateljica.

Vatrogasci koji subili na terenu su nam potvrdili da je bio požar u Zagrebu te su ga uspješno ugasili, ali okolnosti policija još uvijek utvrđuje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 30

  • BernySinara Wesker 16.08.2019.

    Pa nisu ni u Zg svi purgeri koji glup komentar

  • listovača 16.08.2019.

    Stara drvena kuća!Jbg. kada je grdska i državna administracija spora pa se mora malo ubrzati ili neki dedek ne želi pokolniti.

  • 15.08.2019.

    Zagrebačkoj dubravi? pa to više nije zagreb...nit su tam zagrepčani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare