To je to što me zanima!

Gorjelo je skladište Plodina u Umagu: Uzrok je tehnički kvar

Policija je tijekom dana zajedno s inspektorom zaštite od požara obavila očevid, te utvrdili da je uzrok požara bio tehnički kvar na električnim instalacijama hladnjaka
Vidi originalni članak

Mnoge stanovnike koji imaju izgrađene kuće u neposrednoj blizini trgovačkih centara u južnome djelu Umaga, u nedjelju ujutro probudile su mnogobrojne sirene vatrogasnih vozila. 

Kako doznajemo od glasnogovornice PU istarske Suzane Sokač, u nedjelju oko 2 sata u Novigradskoj ulici u Umagu, u skladišnom prostoru ugostiteljskog objekta u sklopu trgovačkog centra Plodine, izbio je požar u kojem nitko nije ozlijeđen, ali je nastala znatna materijalna šteta.

Policija je tijekom dana zajedno s inspektorom zaštite od požara obavila očevid, te utvrdili da je uzrok požara bio tehnički kvar na električnim instalacijama hladnjaka. Skladišni prostor je u potpunosti opožaren, dok je prodajni prostor trgovačkog centra bio začađen.

Materijalna šteta koja je nastala trgovačkom lancu Plodine zasad nije utvrđen. No jedno je sigurno, u ponedjeljak će zbog čišćenja vjerojatno za kupce imati zatvorena vrata.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 13.10.2019.

    Pa nikakvo čudo , obzirom da se štedi na onom osnovnom što ti je neophodno za poslovanje.Meni je to nevjerojatno glupo , ali šta ćeš kad je tako to kod nas , jer ne daj bože da bi kojim slučajem koju kunu više gazde dale za nešto što ne ide njima u džep!

Komentiraj...
Vidi sve komentare