Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Gorjelo je skladište Plodina u Umagu: Uzrok je tehnički kvar

Policija je tijekom dana zajedno s inspektorom zaštite od požara obavila očevid, te utvrdili da je uzrok požara bio tehnički kvar na električnim instalacijama hladnjaka

Foto: JVP Umag
1 komentara

Mnoge stanovnike koji imaju izgrađene kuće u neposrednoj blizini trgovačkih centara u južnome djelu Umaga, u nedjelju ujutro probudile su mnogobrojne sirene vatrogasnih vozila. 

Kako doznajemo od glasnogovornice PU istarske Suzane Sokač, u nedjelju oko 2 sata u Novigradskoj ulici u Umagu, u skladišnom prostoru ugostiteljskog objekta u sklopu trgovačkog centra Plodine, izbio je požar u kojem nitko nije ozlijeđen, ali je nastala znatna materijalna šteta.

Policija je tijekom dana zajedno s inspektorom zaštite od požara obavila očevid, te utvrdili da je uzrok požara bio tehnički kvar na električnim instalacijama hladnjaka. Skladišni prostor je u potpunosti opožaren, dok je prodajni prostor trgovačkog centra bio začađen.

Materijalna šteta koja je nastala trgovačkom lancu Plodine zasad nije utvrđen. No jedno je sigurno, u ponedjeljak će zbog čišćenja vjerojatno za kupce imati zatvorena vrata.

Možda vas zanima i ovo:
Message