To je to što me zanima!

Gostima je 'prisjelo': Cjenik kaže 12, a račun kaže 19 kuna

Gost kaže kako su mu tortu naplatili 7 kuna više nego što piše u cjeniku. U slastičarnici, koju drži Zvonimir Boban, uvjereni su da im je netko ukrao cjenike
Vidi originalni članak

U slastičarnici “Na cesti 059” u Vodicama, koju drži naš proslavljeni nogometaš Zvonimir Boban, nezadovoljni gost je ostao šokiran kad je umjesto 24 kune za dva komada torte morao izdvojiti čak 38 kuna!

- Na cjeniku na zidu stoji da je cijena za komad torte 12 kuna, također ta cijena stoji i na stolovima na cjenicima. Međutim, na računu koji sam dobio piše da je cijena 19 kn po komadu - požalio nam se gost slastičarnice kojem je komad čokoladne torte i komad torte od pistacija “prisjeo” kad je vidio koliko su ga “opalili po džepu”. Što bi na pritužbu gosta odgovorio Zvonimir Boban nismo uspjeli doznati, ali smo dobili odgovor od voditeljice njegovih slastičarnici u Šibeniku i Vodicama Gordane Vukres. Ona priznaje da su tijekom dva tjedna, koliko je slastičarnica u Vodicama otvorena, mijenjane cijene, ali tvrdi i da su odmah promijenjeni cjenici.

- Uistinu je cijena komada torte tada iznosila 12 kuna. Međutim, gosti su nam govorili da su torte prefine, a komadi premali pa smo povećali normativ. S normativom je i cijena s 12 povišena na 19 kuna. Ipak, nije se moglo dogoditi da je na cjeniku pisala jedna, a na računu druga cijena. Sigurna sam u to jer sam, čekajući da budu tiskani novi cjenici, sama rukom upisivala nove cijene u cjenike - kaže Gordana.

Dogodilo se, ističe, da je određeni broj cjenika nestao s terase, zbog čega, Gordana smatra, da je moguće da ih je netko ukrao kako bi se na ružan način obračunao s njima. Pretpostavlja da je netko iz redova konkurencije. Krađu cjenika nisu prijavili policiji zbog njihove male vrijednosti.

- Nakon ovog iskustva možda ipak odem na policiju - kaže Gordana Vukres.

Idi na 24sata

Komentari 248

  • taras darko 30.06.2015.

    Jel to onaj Boban koji nas je kostao finala?????

  • ŽivodragLjuboja 29.06.2015.

    To je samo predlog racuna. Na dnu tog isecka pise da je to NE FISKALNI isečak i da je samo predlog računa sa uračunatom napojnicom ;)

  • aviM_1 29.06.2015.

    Gđa.Gordana kako Vas nije sramota tako objesniti grešku ili prevaru.Dali će Bobanu zatvoriti na mjesec dana i dali će doci u kontrolu inspektori,ali svejedno je to Bobanovo.Ljudi bio sam nekoliko dana u Lošinju ,a tamo imate vidjeti jedini Slovenke i Njihove muževe(av,av,av),ako je na plazama,šetnicama,u hotelima (4ZVJEZDICE)a od svega nemozete ni u restoranu sjediti a da ,,muž,,od Slovenke na uleti u restoran ili na terasu.Sa djecom iliobitelj NEMOJTE ICI NA LOSINJ JER STALNO MORATE PAZITI DA PAS NE NALETI NA DIJETE ILI VAS.

Komentiraj...
Vidi sve komentare