To je to što me zanima!

Gotova kontrola: Georgia je potvrdila Bidenovu pobjedu

Trumpova kampanja je u nizu ključnih država pokušala blokirati ili odgoditi potvrđivanje službenih rezultata izbora, a ovime je njegova kampanja dobila novi udarac
Vidi originalni članak

Brad Raffensperger, državni tajnik Georgije, objavio je u petak kako su potvrdili pobjedu Joea Bidena u ovoj američkoj državi, u kojoj je i najmanja razlika između njega i Donalda Trumpa. 

- Brojevi ne lažu. Kao državni tajnik, vjerujem da su brojevi koje predstavljamo točni - rekao je Raffensperger. 

BIDENOV TRIJUMF BLIŽI Trump izgubio još tri presude

Uz brojne propale tužbe, ovo je još jedan formalni udarac Trumpovim pokušajima da preokrene ishod izbora. Naime, Trumpova kampanja je u nizu ključnih država pokušala blokirati ili odgoditi potvrđivanje službenih rezultata izbora.

Službenom potvrdom rezultata iz Georgije Kongres mora poštovati njihov izbor i elektorske glasove koji idu Bidenu. Trump nakon službeno potvrđenih rezultata ima i opciju da zatraži da se glasovi još jednom prebroje strojno, a rok za to je utorak. 

Idi na 24sata

Komentari 171

  • AUPZDMTRN 20.11.2020.

    Postoji stvar koju ljevičari u SAD (pa i kod nas) više mrze i od Trumpa i od "bijele supremacije" tj.rasizma i od drugih sličnih blesavih narativa, koje ponavljaju kao mantru, a ta je stvar - argumenti! Histerično izbjegavaju odgovore na neugodna pitanja i prezentirane dokaze koji idu protiv svetog "narativa".

  • AUPZDMTRN 20.11.2020.

    Nije to baš tako kako 24 sata prezentira. Naime, to je lokalni sud, vjerojatno korumpiran, koji je pristao samo da se "prebroje" krivotvoreni glasovi, kao da je spor bio u pravilnom brojanju, a ne krivotvorenju. To su očekivali Trumpovi odvjetnici te sada tuže i taj sud. Potvrđeno je da je preko svoje zaklade vlanik facebooka uplatio 350 000 000 "pomoći" lokalnim sudovima i povjerenstvima tzv swing država. Težak sukob interesa - to SAD ne toleriraju. S druge strane viši sudovi već vrše revizije tih odluka...velika igra se nastavlja!

  • 20.11.2020.

    I ovi su postali dosadni više. Trump ostaje predsjednik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare