To je to što me zanima!

Gotova obdukcija: Riješili su misterij smrti nestale britanske turistkinje u šibenskoj luci

Potraga za Ellen Betty Solomons krenula je nakon što se prilikom razgledavanja grada udaljila od svoje grupe. Nažalost, nakon dvodnevne potrage pronađena je mrtva
Vidi originalni članak

Britansku turistkinju Ellen Betty Solomons (80) HGSS je nakon dvodnevne potrage pronašao mrtvu 30. lipnja u blizini skladišta u šibenkoj luci. Prema nalazima obdukcije, Solomons je preminula od posljedica pada, potvrdili su iz PU sibensko kninske za ŠibenikNews.

JESTE LI JE VIDJELI? Misterij nestanka Britanke u Šibeniku: Nema joj traga dva dana. Policija moli za pomoć

- Potraga za nestalom državljankom Velike Britanije završena u četvrtak 30. lipnja. Naime, na gradskom predjelu Plišac pripadnici HGSS-a s dronom su pronašli je tijelo za koje je utvrđeno da se radi o nestaloj. Obavljenim radnjama očevida kao i naknadnom obdukcijom utvrđeno je da nema nikakvih tragova nasilja i da je smrt nastupila uslijed pada i zadobivenih ozljeda. O svemu poduzetom obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.Zahvaljujemo se medijima na suradnji tijekom potrage i građanima koji su se uključili u potragu - kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko kninske.

TRAŽILI JE DANIMA Misteriozna smrt: Britanku u Šibeniku pronašli kod lučkog skladišta, odvojila se od grupe

 

Ellen se tog dana udaljila od svoje grupe s kojom je uz pratnju vodiča razgledavala grad. Ubrzo je policiji prijavljen njezin nestanak i pokrenuta je potraga. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 04.07.2022.

    Ja sam očito totalni nevjerni Toma. Priča je krenula sa grupom,nakon toga.otišla na bankomat,i sada "pala", negdi u luci, i to na mrtvo.Možda previše gledam CSI, Nijemi svjedok,Poirot,NCSI,Blue Bloods, no,meni nekaj ne paše. Možda ju je po tamburi zveknul netko tko je navodno u to doba bil na Otoku. 

  • Ekscem 04.07.2022.

    Žena 80 godina baulja po zadnjim vukojebinama od turističkih destinacija umjesto da doma čuva unuke i priprema si grobno mjesto. 

  • Kali12 04.07.2022.

    Zar pad ne može biti uzrokovan nasiljem?! Mogla je biti opljačkana i namjerno gurnuta s nekog doka, zida ili sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare