To je to što me zanima!

Gotovina: 'Šušak je volio svoju vojsku i poštovao ju je, vojnici su imali povjerenja u njega...'

Slušali smo mi njega, ali slušao je i on nas. Uvijek je tražio informaciju u realnom vremenu, kazao je umirovljeni general Gotovina
Vidi originalni članak

U povodu 25. obljetnice smrti ratnog ministra obrane i potpredsjednika HDZ-a Gojka Šuška u srijedu se održava komemorativni skup u Koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog" s početkom u 18 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Umirovljeni general Ante Gotovina prisjetio se rada sa Šuškom.

METAMORFOZA Zoran Milanović je prvo glumio tuđmanista, a onda je postao Gojko Šušak s viškom kilograma

- Bio je strog, ali pravedan. Volio je svoju vojsku, poštovao ju je, a mi vojnici imali smo povjerenje u njega. Slušali smo mi njega, ali slušao je i on nas. Uvijek je tražio informaciju u realnom vremenu - kazao je Gotovina za Dnevnik Nove TV.

PRIGODNA MARKA Pošta izdaje marku s likom ministra obrane Gojka Šuška

Idi na 24sata

Komentari 16

  • prazni_takuin 03.05.2023.

    Dok HDZ ne umre Hrvatska neće živjeti

  • Vlad 03.05.2023.

    Šušak je volio novac koji je pokrao od dijaspore namjenjen HV-u. Za onu eksploziju streljiva pohranjenog u neadekvatnom skladištu u Sesvetama i namjenjenog za slanje u BiH je izravno odgovoran pošto je naredio skladištenje raketa i ostalih eksplozivnih sredstava u skladište namjenjeno vojnoj opremi unatoč protivljenje stručnih časnika.

  • MateoIvan74 03.05.2023.

    Pica majstor Šušak ministar obrane, polupismen čovjek i radio više na šteti Hrvatske nego na koristi, a masakar u Borivu selu je njegova zasluga te V. Vukojevića i Glavaša kad su izazivali pobunjene Srbe i minobacačima gađali selo, a odgovor je bio pokolj nedužnih mladića koje su poslali tamo nakon svega da interveniraju, sve je rekao ondašnji ministar unutarnjih poslova Boljkovac, a tko ne vjeruje proguglajte na Yu Tu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare