To je to što me zanima!

Gotovina u subotu u Zadru, održat će govor na Forumu

Gotovina će prvo prisustvovati svečanoj sjednici Gradskog vijeća koja počinje u 11 sati. Nakon toga oko 14 sati bi se trebao obratiti okupljenim građanima na Forumu
Vidi originalni članak

Zadarski gradonačelnik Zvonimir Vrančić na sjednici Gradskoga vijeća u ponedjeljak izvijestio je vijećnike da će general Ante Gotovina u subotu biti u Zadru. 

- Načelno je dogovoreno da general Gotovina bude nazočan svečanoj sjednici Gradskoga vijeća u povodu Dana Grada Zadra koja počinje u 11 sati, rekao je Vrančić. Dodao je kako bi se Gotovina nakon toga, najvjerojatnije u 14 sati trebao obratiti građanima na Forumu.  

Idi na 24sata

Komentari 54

  • ravijojla 23.11.2012.

    Sam Bog je dao, jer si mu se ponizno molio, da nam uz Njega u ovim trenucima budeš jedino svjetlo na kraju tunela... hvala ti, veliki čovječe i veliki generale! Budi blagoslovljen zauvijek!

  • Yassa 21.11.2012.

    ANTE GOTOVINA , jedina pozitivana osba u zadnjih 20godina u HR, imao sam visoko mišljenje o njemu i prije ali dokazao je još više od toga , bjednici sa desnice nisu ga uspjeli uvući u svoju glodarsku politiku mržnje i nacijonaliza a ljevici se zahvalio kao svim građanima i svaka mu čast, čovjk u odjelu koje nosi i kako ga nosi vidi se da je gospodin . pametno razmišlja i nesmije dozvoliti da ga jadnici od kvazi ratnika obleću

  • RPT 19.11.2012.

    Narode moj ! dobra ta ideja Generala za Presjednika , ondace otic i ono stoje ostalo njegovih protivnika .

Komentiraj...
Vidi sve komentare