To je to što me zanima!

Građani se izruguju sramotnim reakcijama Vlade i političara

Bez obzira na veliku požrtvovnost vatrogasaca i dobrovoljaca na terenu, političari su još jednom uspjeli sebe staviti u prvi plan. Nije se dugo čekala reakcija građana na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Brojni građani diljem Hrvatske još jednom su pokazali složnost u nevolji. Međutim, reakcija Vlade je po mnogima bila zakašnjela pa čak i neprimjerena.

Već dva dana Dalmacija se bori s nemilosrdnom vatrenom stihijom koja je ozbiljno zaprijetila kućama i ostavila veliku materijalnu štetu. Bez obzira na veliku požrtvovnost vatrogasaca i dobrovoljaca na terenu, političari su još jednom uspjeli sebe staviti u prvi plan. 

Nije se dugo čekala reakcija građana na društvenim mrežama koji im nisu ostali dužni.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 162

  • stiven 21.07.2017.

    E,a nisam moga,mora san pozirati pituru,slika san se ka vitezo,a drugim puta budem gleda na teluviziju,ako opet nebud em radija neku piz....ju,e tako ti je to kad imaš posla prikom glave

  • jozo biber 19.07.2017.

    jednima pukne cijev u stanu tokom poplava a drugima zagori paštašuta dok haraju požari

  • lucas 19.07.2017.

    Ništa čudno HDZ se je specijalizirao za : lopovluk, krađu. uništavanje--rasprodaju, jasno da ljudi nisu specijalisti za druge stvari, kakve vez ima požar s HDZ.om. Novaca ima za domoljubno orgijan je i za izgradnju novih bogomolja u svakom kvartu, a za obranu i zaštitu baš ih briga. Stoka sitnog zuba ništa bolje i ne zaslužuje, nestajanje, izumiranje, iseljav anje , gladovanje---živjeli "domokuni". Amen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare