To je to što me zanima!

'Građani nemaju ništa od toga što je premijer ljubitelj prirode'

Mirela Holy je rekla da je Vlada dužna poštivati zakone, a u realizaciji projekta istraživanja i eksploatacije ugljikovodika u Jadranskom moru se silovala procedura
Vidi originalni članak

Građani nemaju ništa od toga što je premijer ljubitelj prirode. Vlada je dužna poštivati zakone, a u realizaciji ovog projekta se silovala procedura, poručila je Mirela Holy u odgovoru premijeru Zoranu Milanovićukoji je na sjednici Vlade komentirao Interpelaciju o radu Vlade u svezi istraživanja i eksploatacije ugljikovodika u Jadranskom moru. 

Holy je osudila Vladu što je podatke dala tvrtki koja ih je koristila na komercijalnoj bazi.

U studenom 2014. poslala je, kaže, zastupničko pitanje u kojem traži ugovor s tvrtkom Spectrum, a koji do danas nije dobila.

- Tu ne govorimo samo o zaštiti okoliša. Govorimo o izuzetno velikim ekonomskim štetama - kaže Holy dodajući kako će Hrvatska, potpiše li ugovor s koncesionarima, biti dužna obeštetiti koncesionare, ako građani na referendumu odluče da su protiv eksploatacije.



Idi na 24sata

Komentari 28

  • suza13 30.04.2015.

    i ja sam ljubitelj prirode,bumo ga srolali ne!

  • kikasy27 30.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • MladenSvigir 30.04.2015.

    poštovana Mirela Holiy nikad nisam vjerovao nekome tko namješta da neko ostane na radnom mjestu pa tako i vama

Komentiraj...
Vidi sve komentare