To je to što me zanima!

Građani nezadovoljni Vladom i dalje, ali potpora im blago raste

Čak 69,4% građana i dalje misli da zemlja ide u lošem smjeru, a njih 22,4% misli suprotno. No istraživanje je pokazalo da je ipak blago porastao broj optimista
Vidi originalni članak

Čak 69,4 posto građana i dalje misli da zemlja ide u lošem smjeru, a njih 22,4 posto misli suprotno, pokazalo je to istraživanje Crobarometra kojega objavljuje Dnevnik Nove TV. No ipak, ovo je prvi put u četiri mjeseca da se blago smanjio broj onih koji misle da je smjer u kojem zemlja ide loš, a blago porastao broj onih koji misle suprotno. 

Istraživanje je također pokazalo kako je većina ljudi i dalje nezadovoljna politikom Vlade no i tu se pokazalo kako je blago porastao broj onih koji daju potporu Vladi.   

Također predsjednik je mjesec završio s ocjenom 3,39, Vlada s 2,31 a Hrvatski sabor s ocjenom 2,01.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • TomislavKatalinić 25.06.2013.

    Iz konstatacije da 69,4% građana i dalje misli da zemlja ide u lošem smjeru jedino kokodakavski agitprop može zaključiti da aktualnoj vladi raste popularnost. Možda i raste ako je do sada iamala 2,1% podršku!

  • bbbdado 25.06.2013.

    Ništa ne vjerujem toj anketi , jako navučeno ovih 22,4 %

  • ZelenaHrvatska 24.06.2013.

    Ma ko to njima daje potporu,za sta,nekontam.Nama je sve gore i gore a oni se brinu o svojim foteljama! Sve je to ista banda i desni i lijevi,svi su oni jos iz proslog sistema tako da nama nema pomoci dok oni ne pomru jer u mirovinu oni nezele kada oni sada uzivaju i nista, bas nista ne rade kao da vec jesu u mirovini s ogromnim primanjima i povlasticama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare