To je to što me zanima!

Građanska akcija: Od Milana Bandića tražimo odgovore

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Interesira nas njegovo objašnjenje zašto ima više od 200 kaznenih prijava i gdje je završilo 70 milijuna eura iz zagrebačkih pročistača voda, rekli su aktivisti
Vidi originalni članak

Ponovo smo došli priupitati zagrebačkog gradonačelnika nekoliko pitanja jer kao građani i njegovi birači na to imamo pravo. Ali Milan Bandić je navikao držati monologe, a pitanja ignorirati. To je tako bandićevski, poručila je Građanska akcija. 

- I ovoga puta nas je interesiralo njegovo objašnjenje zašto ima više od 200 kaznenih prijava, gdje je završilo 70 milijuna eura iz zagrebačkih pročistača voda, zašto imamo najskuplje stupiće na svijetu, zašto je svom kumu Penavi platio 5.000 eura kvadrat ZET-ove kućice, zašto.... Pitanja možemo postavljati beskonačno. Također smo mu pokušali objasniti da za Zagreb i Hrvatsku nije dobro da završi u Remetincu na polovini svoga mandata (ako pobijedi) kao sto je završio Ivo Sanader. Međutim - od njega samo muk! Tako bandićevski - poručili su iz Građanske akcije. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • markus2000 10.05.2013.

    Ovu građansku akciju vodi covjek koji je osuđen za korupciju..i to veliku korupciju! hahahahahha Zar mogu biti toliko glupi??

  • 10.05.2013.

    Najgori gradonačelnici u RH: zagrebački, splitski, novaljski, dubrovački, sve Biserko do Biserka. Tri Uskoka i 7 DORH-a imali bi godinama što inspicirati.

  • ivokap 09.05.2013.

    Meni se čini da ova građanska akcija čini isto Bandiću kao i Milanović našoj Ruži, svojim bedarijama pospješuju im promidžbu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare