To je to što me zanima!

Građanska akcija: Pozaićev govor nije u kršćanskom duhu

Nazivajući demokratski ustroj režimom, a naročito mu dajući karakter trenutnosti poticanje je na prevrat. Neka to DORH pokrene na akciju, kaže Građanska akcija
Vidi originalni članak

Na govor pomoćnog biskupa zagrebačkog Valentina Pozaića, koji je u petak na Mirogoju napao zdravstveni odgoj, "kulturnu revoluciju" i "kršćanofobiju", u subotu je oštro reagirala Građanska akcija, iz koje poručuju da njegove izjave nisu u duhu kršćanske doktrine. 

- Nazivajući demokratski ustroj Hrvatske režimom, a naročito mu dajući karakter trenutnosti poticanje je na prevrat. To bi trebalo biti dovoljno inspirativno da pokrene DORH na akciju - stoji u priopćenju Građanske akcije. 

Podsjetili su kako je i papa Franjo osudio ideološko kršćanstvo kao bolest koja ljude plaši i tjera od vjere. 

- A to je upravo ono što promoviraš ovakvim nastupima - poručili su iz Građanske akcije Pozaiću.

Idi na 24sata

Komentari 676

  • dahhmal 04.11.2013.

    Moji dragi Hrvati kada vam neko kaže da nešto smrdi u našoj državi odmah ste protiv njega,zato nas ovi i deru kaj smo takvi sada su i jadni penzići došli na red trpimo ovu vladu koja zna samo uzimati važniji su im pederi od branitelja nema više Bog I Hrvati

  • Zorba 04.11.2013.

    Karamarkova nejac udarila na minuse, a dok se sve talasa konce vuce pandur Vasa

  • Zorba 04.11.2013.

    Ja sam katolik vjernik, ali gdjekad se tako bolno gadim Crkve u Hrvata. Ovo sto vec drugi puta izjavljuje ovaj dokoni pop najprije treba osuditi njegova "uprava", a onda ovcurinu izvesti na pravi put. Jer ovaj maksimudan jako ugodno zivi na racun svih nas koji mu placamo dobru dotu, a on pljuje ne samo po vlasti nego i svima nama. Fuj manijaka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare