To je to što me zanima!

Gradonačelnik i župan otišli s vjernicima na duhovnu obnovu

Jubilarni deseti put na seminar kod hercegovačkih fratara u Karmel sv. Ilije u Buško Blato krenulo je 53 gradskih i županijskih dužnosnika, pročelnika, direktora i ravnatelja ustanova
Vidi originalni članak

Karlovački župan Damir Jelić i kralovački gradonačelnik Damir Mandić i drugi njihovi suradnici otputovali su jutros na duhovnu obnovu u Karmel sv. Ilije u Buško Blato na obali istoimenog jezera u Hercegovini.


Tradicionalno, jubilarni deseti put na seminar kod hercegovačkih fratara krenulo je ukupno 53 gradskih i županijskih dužnosnika, pročelnika, direktora i ravnatelja ustanova, piše kaportal.rtl.hr

– Ove godine je, kao i proteklih godina tema “team buildinga” služenje zajednici što se poklapa s našom vizijom Karlovačke županije koja želi biti servis servisa građanima i žiteljima -  kazala je voditeljica puta Marija Fićurin dodavši kako će na putu zastati u Zadarskoj županiji gdje će ih ugostiti župan Longin. 

POLITIKA I VJERA Već 5. put: Karlovački HDZ na kolektivnoj duhovnoj obnovi

Uz zahvalu Katoličkoj crkvi koja ih je podržala, Fićurin kaže da sve troškove puta snose sami sudionici, te kako se zaista nakon ovakvih seminara i povratka kućama osjećaju okrijepljeni i pomaže im u poslovnim odnosima, komunikaciji jer su međuljudski odnosi bitni za kvalitetnu suradnju.

Župan Damir Jelić prije deset godina osmislio je redovite seminare u samostanu, a studenome prošle godine organizirao i masovno hodočašće HDZ-ovaca i njihovih simpatizera u Međugorje. Tada je 18 autobusa punih HDZ-ovaca na duhovnu obnovu u Međugorje. 

U ČAK 18 AUTOBUSA Duhovna obnova: Karlovački HDZ-ovci otišli su u Međugorje

Hvala svima koji nas podržavaju na ovom putu, a posebno hvala kritičarima koji nas uvijek krijepe, oni su nam besplatni savjetnici i u našim su molitvama - kazao je Jelić. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • zippysnake 11.01.2019.

    a majko mila, dan danas se klanjaju ftarima i bogorodici, zatucanost na kvadrat; dam se kladit da je samo 10 % od njih koji vjeruju u te stvari, ostali idu da im rit puta vidi al,je zalosno da nase novce bacaju na te gluposti umjesto da su to dali siromasnima i potrebitima!! Sramota za Karlovac i sve drzavne cinovnike tamo!!

  • Marun 10.01.2019.

    Hebate led šta je ovo? Neki virus ludila zavlada Hrvatskom?

  • DraženMuhvić 10.01.2019.

    Bog pošalje Djevicu Mariju da malo provjeri kako je na Zemlji i dade joj woki-toki da mu se javi. Nakon dva dana: Ovdje Djevica Marija. Bila sam sa nekom ekipom i nešto sam opsovala. Što da radim? Bog će: Kazna 10 Očenaša. Dva dana nakon toga: Ovdje Djevica Marija. Bila sam sa nekom ekipom i napila sam se. Što da radim? Bog će: Kazna 20 Očenaša. Nakon para dana: Ovdje Marija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare