To je to što me zanima!

Gradonačelnik Milan Bandić plesao je poput Johna Travolte

Rasplesao se gradonačelnik Milan Bandić (56) u nedjelju na Danima Dubrave u Studentskom gradu u Zagrebu. Plesnu partnerice je vrtio uz domaće hitove...
Vidi originalni članak

Došao je oko 21 sat i svi su se sjatili oko njega. Popio je gemišt i dvije dame zamolio za ples, prepričala nam je čitateljica Ivana Svibovec nedjeljnu feštu koju je u povodu Dana Dubrave u Studentskom gradu organizirala udruga HVIDRA. Bandić se, kaže, toliko uživio u plesne korake i u ritmu glazbe neumorno vrtio plesne partnerice da ni na što osim plesa nije obraćao pozornost. 

- Nije bio dugo, svega sat vremena i bio je super raspoložen. Grupa Rubini čitavu je večer svirala domaće hitove - kaže čitateljica koja je Bandića fotografirala. Zagrebački gradonačelnik ne tako davno hvalio se da je ljepši od francuskog glumca zavodnika Alaina Delona. Ako je suditi po nedjeljnim plesnim koracima, Bandić bi zasjenio i Johna Travoltu. Vidjeli smo ga kako pjeva hercegovačke pjesme, pleše kolo s Romima, no ovo je prvi put da je Bandić javno plesao dvokorak. 

Svjedoci nedjeljnog druženja na Danima Dubrave uvjeravaju nas da je Bandić bio vrlo opušten i šarmantan te da su se sve nazočne dame trudile izmijeniti koju riječ s njim i zaokupiti njegovu pažnju. I, naravno, nadale se da će baš njih odabrati za ples. A zaplesao je samo s dvije.

Plesom prije 33 godine osvojio i suprugu Vesnu

Bandić je navodno bio glavni “čager” i na svojoj maturalnoj večeri u Grudama. Plesom je osvojio i suprugu Vesnu prije 33 godine u Studentskom centru u Zagrebu. Nedugo potom “uplesali” su u brak.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_92977 14.06.2011.

    Bandić je kreten i takvi seljaci poput Kerima, Mamića i Bandića vode nas u primitivizam....... Što je najtužnije od svega upravljaju dva najveća grada u Hrvatskoj....... ipak nije loše nekome se nasmijati

  • onaj 13.06.2011.

    Samo polako. Svi ste se kleli i u Sanadera, pa u "poštenjačinu" Čehoka... Doći će na red i Banditić, pa ona kokoš Adlešićka, pa i Jaca... Pa kada svi zaplešu u Remetincu!

  • user_51332 13.06.2011.

    http://www.pmanager.org/ igra na Hrvatskom jeziku Planetarium Manager je besplatni online nogometni manager. Vi ste u ulozi nogometnog trenera koji kontrolira cijelu svoju momčad i natječe se protiv drugih ljudi ili momčadi kontroliranih računalom (bot klubovi). Igra nikada ne staje i nikada ne završava. Dostupna je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Možete se logirati i pregledati svoju momčad kada god to budete željeli, a igra će se nastaviti i kad se odlogirate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare