Obavijesti

News

Komentari 12

Gradonačelnik Milan Bandić plesao je poput Johna Travolte

Gradonačelnik Milan Bandić plesao je poput Johna Travolte
1

Rasplesao se gradonačelnik Milan Bandić (56) u nedjelju na Danima Dubrave u Studentskom gradu u Zagrebu. Plesnu partnerice je vrtio uz domaće hitove...

VIDEO

Došao je oko 21 sat i svi su se sjatili oko njega. Popio je gemišt i dvije dame zamolio za ples, prepričala nam je čitateljica Ivana Svibovec nedjeljnu feštu koju je u povodu Dana Dubrave u Studentskom gradu organizirala udruga HVIDRA. Bandić se, kaže, toliko uživio u plesne korake i u ritmu glazbe neumorno vrtio plesne partnerice da ni na što osim plesa nije obraćao pozornost. 

- Nije bio dugo, svega sat vremena i bio je super raspoložen. Grupa Rubini čitavu je večer svirala domaće hitove - kaže čitateljica koja je Bandića fotografirala. Zagrebački gradonačelnik ne tako davno hvalio se da je ljepši od francuskog glumca zavodnika Alaina Delona. Ako je suditi po nedjeljnim plesnim koracima, Bandić bi zasjenio i Johna Travoltu. Vidjeli smo ga kako pjeva hercegovačke pjesme, pleše kolo s Romima, no ovo je prvi put da je Bandić javno plesao dvokorak. 

Svjedoci nedjeljnog druženja na Danima Dubrave uvjeravaju nas da je Bandić bio vrlo opušten i šarmantan te da su se sve nazočne dame trudile izmijeniti koju riječ s njim i zaokupiti njegovu pažnju. I, naravno, nadale se da će baš njih odabrati za ples. A zaplesao je samo s dvije.

Plesom prije 33 godine osvojio i suprugu Vesnu

Bandić je navodno bio glavni “čager” i na svojoj maturalnoj večeri u Grudama. Plesom je osvojio i suprugu Vesnu prije 33 godine u Studentskom centru u Zagrebu. Nedugo potom “uplesali” su u brak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.