To je to što me zanima!

Gradonačelnik Petrinje u uredu je imao jacuzzi: Uzeo je 6 plaća i ostavio minus od 9,2 mil. kuna!

Obavezno ću koristiti pravo na šest mjeseci. Žao mi je što nije dvanaest, gledajući na ono što sam volontirao, rekao je Darinko Dumbović koji je u Petrinji danas predao vlast i dugove Magdaleni Komes
Vidi originalni članak

Baš kao što je javnost prije tridesetak godina bila šokirana su novinari otkrili da je tadašnja ministrica prosvjete i sporta Vesna Girardi Jurkić urede Zavoda za školstvo pretvorila u privatni stan i u njih si ugradila jacuzzi (tad prigodno nazvan “kadom burljatoricom”), nakon smjene lokalne vlasti u Petrinji identičan šok doživjeli su novoimenovani čelnici kad su ušli u urede bivšega gradonačelnika Darinka Dumbovića.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sokol ga nije volio 15.06.2021.

    Sad kad čitam ove komentare nisu mi onda jasne one kad esdepe ovce uvijek kad je krađa u pitanju okrivljuju HDZ a vidi ti to lopovi su ipak lopovi bez obzira na stranačku pripadnost.

  • theshitdisturber 14.06.2021.

    Političari vode kampanju “spaljene zemlje“ protiv vlastitog naroda!! A polupismene ovčice i dalje penkalom zaokruže lokalnu lopinu svakih par godina....bez mozga, bez uspjeha, Hrvatska puna života!

  • blacknight 14.06.2021.

    Puno je čovjek radio pa mu je trebala kada sa mlaznicama na radnom mjestu!!! Hahahahahah. Slučajna država, na kraju nmg vjerovati da je Milanović bio u pravu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare