To je to što me zanima!

Gradovima kasne europski milijuni za ulaganje u turizam

Lokalna uprava je prijavila čak 220 projekata za 123,5 milijuna eura, a nakon sedam mjeseci kašnjenja i dalje ne znaju hoće li novac i dobiti. Ministarstvo se pravda opsegom posla i obećava produžiti rokove gradnje
Vidi originalni članak

Sedam mjeseci od zadnjeg roka koji je država sama sebi propisala, mi još ništa ne znamo. Ne znamo je li naš projekt odobren ili odbijen, ne znamo kad ćemo dobiti novac ako je odobren, ne znamo koliko bismo novca trebali dobiti. A trebamo planirati proračune i rokovi izgradnje vrlo su kratki, kaže nam čelnik jednog hrvatskoga grada koji se prijavio na 123,5 milijuna eura vrijedan natječaj Ministarstva turizma.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • samocenzura 23.01.2024.

    kasne daj nemoj nas zezati iz eu fondova je vec maca popapala.

  • ceralaz 23.01.2024.

    Kad nekom kasni lova da bi sebi nešto napravio.Ne sječam se kad smo vadili dozvole oko kuće da je bilo ijedne kune pomoći pa ne vidim zašto tu lovu koja je bezveze namjenjena ne dati potrbitima od potresa..No tamo bi očito ljudi imali koristi a ovdje se može maznuti.

  • Zagy91 22.01.2024.

    Gradovi na obali se nakrcaju lovom od dozvola za gradnju rugobina od apartmana da bi im trebalo nametnuti da prvo investiraju u gradsku infrastrukturu (ceste, kanalizacije, voda, gradski sadržaji poput tržnica, parkova, parkinga i svega drugog a ne da sebi uzimaju lovu a čekaju da im drugi izgrade sve ostalo…)

Komentiraj...
Vidi sve komentare