To je to što me zanima!

Granate koje su ispalile snage M. Gadafija završile u Tunisu

Libijska televizija objavila je kako su NATO-ve snage uništile telekomunikacije i odašiljače u nekoliko gradova. Iz NATO-a kažu kako napadaju samo vojne ciljeve
Vidi originalni članak

Libijski pobunjenici objavili su kako su snage pukovnika Moamera Gadafija počele bombardirati planinska naselja na zapadu Libije. Zbog granatiranja je tisuće ljudi pobjeglo u Tunis. Tuniške vlasti objavile su da su četiri granate pale i na njihov teritorij, javlja Fox.

Žestoke borbe za Misratu još uvijek traju. To je zadnji grad na zapadu zemlje koji još brane pobunjenici. Pobunjenicima bi trebalo pomoći 20 savjetnika koje im šalje Velika Britanija. Oni će im pomoći oko vojne obuke i organiziranosti. Libijska televizija objavila je kako su NATO-ve snage uništile telekomunikacije i odašiljače u nekoliko gradova. Iz NATO-a kažu kako napadaju samo vojne ciljeve.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • koso 20.04.2011.

    Nato udara po svemu i svačemu,ruše Libiju jer ionako nije njihova, a sve kao da spašavaju narod. podcijenjuju našu inteligenciju takvim izjavama o pomoći.

  • herrFlicK_1 20.04.2011.

    sta nije bilo receno da pokusavaju uspostavit mir (mislim svi znamo zasto su tamo dosli ratovat) a sad k-raju gadafija i pomazu pobunjenicima, to nece mir donjet, ali to sam samo ja.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare