To je to što me zanima!

Grbin: Čuo sam se s dijelom HDSSB-a i zamolio razgovor

Žao nam je što i ranije nisu izjavili da imaju problema s ovim tekstom, kazao je predsjednik Odbora za Ustav i dodao kako se čuo s nekim zastupnicima HDSSB-a
Vidi originalni članak

Predsjednik Odbora za Ustav Peđa Grbin kazao je kako je iznenađen odustajanjem HDSSB-a od glasovanja za promjene Ustava. Rekao je kako to nije doživljeno kao odustajanje već kao 'time-out' i dodatno vrijeme za raspravu

- Ono što nam je žao je što i ranije nisu izjavili da imaju problema s ovim tekstom, kao što znate od prvog dana su aktivno predstavnici tog kluba sudjelovali u kreiranju i podržavali svaki korak u donošenju teksta za kojeg danas kažu da ga treba dodatno raspraviti - rekao je Grbin, piše Večernji list. Istaknuo je kako mu je žao zbog toga što se dogodilo te da su s kolegama iz HDSSB-a surađivali korektno.

Rekao je i da se čuo s dijelom zastupnika HDSSB-a

- Zamolio sam ih da vidimo, da sjednemo i razgovaramo oko toga što dalje. Ako razgovori ne urode plodom, mislim da je tu matematika jednostavna - kazao je Grbin.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • l0pov 19.12.2013.

    HDSSB, izigrate li nas i pokusate neku politicku trgovinu, jako ce mo to znati prepoznati na izborima. Kao i drugovima Lesaru i inima!

  • l0pov 19.12.2013.

    Ajme njima! Mislim da ih sada sefovi iz londona peru kao malu djecu!

  • petar ll 18.12.2013.

    smijeli se slatko drug Josipovic marijoneta milanovica haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

Komentiraj...
Vidi sve komentare