To je to što me zanima!

Grbin o Plenkoviću: Laki je malo nervozan, to nije primjereno

U središnjici SDP-s održava se sjednica predsjedništva stranke, a predsjednik Peđa Grbin rekao je kako će biti govora o prigovoru koji su podnijeli na lokalne izbore u Istri
Vidi originalni članak

Napokon možemo predsjedništvo održati uživo. Razgovarat ćemo o analizi izbora i onome što je pred nama, kao i o slučaju u Istri. SDP je podnio prigovor i očekujemo odgovor DIP-a, ali zbog nepravilnosti – očekujemo da će se ići u detaljan pregled - rekao je predsjednik Peđa Grbin uoči sjednice predsjedništva SDP-a.

Grbin kaže kako je normalno da ljevica surađuje s ljevicom, ali da o tome ne želi preko medija.

POTRAGA ZA ŽETONČIĆIMA Zašto je Plenković nervozan? Reformisti mu otkazuju ljubav pa gubi većinu u parlamentu

- Pregovori su ispred nas. Suradnja će biti ostvarena, ali ne mogu reći na koji način - rekao je Grbin o postizbornoj suradnji s Možemo.

Grbin kaže kako neće postavljati nikakve uvjete.

- Kao manjinski partner moramo saslušati onoga tko je osvojio najviše mandata - poručio je Grbin.

VIDEO: IZJAVA NAKON SJEDNICE Plenković o koaliciji: Mi nismo iznevjerili dogovor, vidjet ćemo idućih dana što ćemo postići

Komentirao je i Plenkovićeve sukobe s medijima.

- Laki je malo nervozan, nema druge rečenice za to. To je stvar pristojnosti, kućnog odgoja. Stil ni drugih ne komentiram pa neću ni njegov. Svatko od nas ima oči, uši, vide i čuje što on radi. Izjave o novinarima nisu korektne, nisu primjerene - poručio je Grbin.

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 03.06.2021.

    Lako za to što je Laki nervozan, da ne dobije moždani udar.

  • 02.06.2021.

    Peđa rvatino,dok je tebe ne mora se Laki bojat ni bit nervozan ni malo..

  • 02.06.2021.

    AP nema nikakvih velikih problema , s obzirom da mu je SDP glavna oporbena stranka, ma kaj to značilo. Bez obzira na kriminalne radnje njegovih podanika, oni i dalje dobivaju većinu, samo zato kaj su prepoznati kao manje zlo od lijeve diletantske družine. Dok se SDP ne očisti od kukuriku nasljeđa, nema njima dalje od dvojice nepotrebnih župana u izmišljenim županijama i koji načelnik u mini općini ili instant "gradu". PG bi zbog svega nabrojenog prvo trebao srediti stanje u svojoj družbi , jer dok to ne odradi, svaka njegova kritika daje dodatne glasove suprotnoj strani , E , sad , ko shvatio ok, a ko nije nek dobro razmisli prije bilo kakvog odgovora ili ocjene mog opisa stvarnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare