To je to što me zanima!

Grbin poručio: 'Ako pobijedimo na izborima, Zoran Milanović više neće biti predsjednik...'

Poruke koje su upućene meni uzmem u obzir i nastavljam s onim što mi je ovdje posao i cilj, a to je da hrvatskim građanima predstavimo o čemu se 17. travnja odlučuje i što im nudimo, rekao je Grbin
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin gostovao je u studiju N1 u kojem se osvrnuo na parlamentarne izbore koji su na rasporedu 17. travnja. Na početku je prokomentirao izjavu Tonina Picule prema kojima bi on, u slučaju poraza na izborima, bio spreman preuzeti vodstvo stranke.

- Nisam to čuo niti pročitao, da je to rekao. Nisam to tako doživio, ali slažem se da je svaki izlazak na izbore rizik za stranku. Ono što je činjenica, u rizik smo ušli i on je važan. Jer, Hrvatska se mora promijeniti. Ono što samo kao predsjednik stranke zaigrao jest da napravimo sve kako bi Hrvatska od 17. travnja bila bolja - rekao je.

Ne smetaju mu poruke poput ove Piculine.

- Poruke koje su upućene meni, primim ih, uzmem u obzir i nastavljam s onim što mi je ovdje posao i cilj, a to je da hrvatskim građanima predstavimo o čemu se 17. travnja odlučuje i što im nudimo. Tonino Picula izabran je za našeg kandidata za Europski parlament. Točka - poručio je Grbin.

PORUKA PUPOVCA SDSS predao kandidacijsku listu za 3 zastupnika srpske manjine: 'Bit ćemo iznimno posvećeni...'

Predsjednik Milanović je izjavio da će dati mandat onome tko će imati 76 potpisa. Što ako ih bude imala SDP-ova koalicija?

- U tom slučaju on neće biti predsjednik. Onaj tko će biti, dat će mu u tom slučaju mandat. Da ne bi bilo zabune, to se već dogodilo prije 24 godine, kad je Vlatko Pavletić dao mandat Ivici Račanu - objasnio je.

Prokomentirao je i migracijsku politiku SDP-a.

- Tako nešto zahtijeva malo više rada jer zahtijeva implementaciju stvari koje se ne mogu uvesti preko noći. Jedna od stvari koja je ključna i sad su je se sjetili, da ljudi koji dolaze raditi u Hrvatsku, moraju učiti hrvatski jezik - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MarPer1 30.03.2024.

    Da li Grbin shvaća da je aktivacija Milanovića pred izbore poruka njemu da nije sposoban voditi stranku te da ga većina Sdp-ovog članstva ne smatra više predsjednikom stranke.Ukoliko Sdp sastavi novu vladu, Grbin može biti jedino domar na Iblerovom trgu.

  • eva60 29.03.2024.

    O predsjedniku će reći narod kada dođe vrijeme, naravno osim ako postane premijer, ne zaboravite 1200000

  • lanai goga 29.03.2024.

    Mislim da je je vec gotovo ameri su vec izabrali

Komentiraj...
Vidi sve komentare