To je to što me zanima!

Grčić: Ne možemo puno, samo spriječiti da gorivo stoji 12 kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedan od glavnih razloga zbog čega još nema realizacije velikih projekata je to što su velike kompanije koje trebaju u njima sudjelovati blokirane, kazao je ministar
Vidi originalni članak

Ministar regionalnog razvoja Branko Grčić komentirao je hrvatsku inflaciju i cijene koje su porasle za četiri posto.

- Prostor Vlade za intervencije je sužen po pitanju utjecaju na inflaciju. Jedan razlog je hrvatsko okruženje, a drugi cijene energenata na koje Vlada ne može utjecati - rekao je Grčić. 

Dodao je da jedino na što mogu utjecati je da litra goriva ne premašuje 12 kuna. 

Osvrnuo se i na nerealizirane, a pompozno najavljivane projekte.

- Jedan od glavnih razloga zbog čega još nema realizacije velikih projekata je to što su velike privatne kompanije koje trebaju u njima sudjelovati blokirane. Često spominjem da samo u Dalmaciji projekti od ukupno milijardu kuna stoje zbog tog problema. Porezni obveznici ne moraju strahovati jer Vlada nije dala niti jednu njihovu kunu tim tvrtkama. Ići će se na moratorij dugova - pojasnio je Grčić.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • sestro 16.09.2012.

    oni će spriječit da bude 12 kn dok ne dođe do 12..a onda će sprečavati da ne dođe do 14kn..ma smješni su:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • doki91 16.09.2012.

    VIŠE NIŠTA NE PLAĆAM !!

  • dalbon 16.09.2012.

    nije istina da nemozete sprijecit nego necete nije vam interes i to vi radite da cijena goriva raste ako nije tako objasnite mi zasto kad je bio i skuplji barel nego sad benzina bila ispod 10 kuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare