To je to što me zanima!

Dobro se pripremite, očekuju nas kiša, grmljavina, čak i tuča

U Gorskom kotaru i Lici bit će prevladavajuće oblačno, prijepodne kišovito, i uz obilniju kišu. Prema večeri kiše će biti sve manje, a na zapadu će se naoblaka raskidati
Vidi originalni članak

U srijedu će na istoku Hrvatske prevladavati oblačno s povremenom kišom, pa i u obliku pljuskova s grmljavinom, posebno ujutro i prijepodne, kada mjestimice mogu biti i obilniji. Poslijepodne će kiša postupno prestati, a ponegdje će se i dijelom razvedriti. Puhat će umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, najavio je HRT vrijeme za srijedu

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodali su kako će biti vjetrovito u središnjoj Hrvatskoj, gdje će također glavnina kiše pasti prijepodne, a ponegdje će biti i obilna, posebice u dijelu Posavine te na širem karlovačkom području, gdje može pasti i više od 50 litara po četvornom metru. Popodne će se sa zapada razvedravati.

U Gorskom kotaru i Lici prevladavajuće oblačno, prijepodne kišovito, i uz obilniju kišu. Prema večeri kiše će biti sve manje, a na zapadu će se naoblaka raskidati. Na sjevernom Jadranu promjenljivo uz mjestimičnu kišu ili poneki pljusak praćen grmljavinom, vjerojatnije u prvom dijelu dana. Puhat će jaka i vrlo jaka bura, podno Velebita s olujnim i orkanskim udarima, pišu iz HRT-a. 

Srednji Jadran i unutrašnjost Dalmacije

Bit će promjenjivo oblačno, ponegdje s kišom, pa i u obliku pljuskova s grmljavinom, a bit će moguća i tuča. Zapuhat će umjerena i jaka bura, na otvorenom moru sjeverozapadnjak, a temperatura zraka bit će malo niža nego u utorak.

VIŠENAMJENSKE FORMULE Kozmetički proizvodi koji će vam uštedjeti vrijeme i novac

Vrlo nestabilno bit će i na krajnjem jugu gdje će veći dio prijepodneva još puhati jugo i jugozapadnjak, a uz pljuskove i grmljavinu, moguća je i tuča i pijavice. Poslijepodne će zapuhati bura, upozoravaju iz HRT-a. 

Prognoza će se popraviti od četvrtka kad nas očekuje pretežito sunčano i toplije vrijeme, dok će i dalje jutra biti svježa. 

Sjeverni i sjeveroistočni vjetar u četvrtak će slabjeti, a u subotu će zapuhati južni i jugozapadni vjetar, najavljujući promjenu u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kung fu panda 20.05.2020.

    I pokoji pečeni pilić

  • skofun 20.05.2020.

    Ovo je pješački prema zadarskom mostu, lijepa pozadina😁

  • Dnodnaportal 20.05.2020.

    Ako je Vakula reka onda sigurno oce hhh

Komentiraj...
Vidi sve komentare