To je to što me zanima!

Grmoja: HNS-ovci osjećaju da nisu više bitni pa nas vrijeđaju

Ivan Vrdoljak (HNS) rekao je da se Most unaprijed dogovorio s HDZ-om. Nikola Grmoja je rekao za Vrdoljaka da je 'malo pogubljen' nakon izgubljenog mandata
Vidi originalni članak

Iz HNS-a nas konstantno vrijeđaju, ne znam zašto su tako nervozni. Valjda osjećaju da više nisu toliko bitni, rekao je u srijedu glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja i tako komentirao izjave Ivana Vrdoljaka (HNS) da se Most unaprijed dogovorio s HDZ-om. Grmoja je za Vrdoljaka rekao da je 'malo pogubljen' nakon izgubljenog mandata.

Rekao je kako ni s HDZ-om ni s SDP-om nisu vodili nikakve razgovore oko podjele ministarstva.

Slično je tvrdio i Goran Beus Richembergh (HNS) koji je u ponedjeljak na svojem Facebook profilu napisao kako Most već tjedan dana s HDZ-om razgovara samo o podjelama funkcija.

Patrik Macek/PIXSELL

- Mostova farsa, poznata i kao tzv. pregovori, gotova je. Dok u javnosti čitavo vrijeme govore jedno, u stvarnosti se ponašaju potpuno drugačije. Već tjedan dana s HDZ-om razgovaraju samo o podjelama funkcija - napisao je Richembergh. 

'Most je pitao HDZ za funkciju prvog potpredsjednika Sabora'

U srijedu je pak, također na Facebooku, Richemberg napisao: 

- Kaže mi jedan HDZ-ov pregovarač da ga danima već boli želudac od muke jer da toliko neznanja i diletantizma, koliko ga je bilo na pregovorima s Mostom, nije već dugo doživio. I on mi je potvrdio da su Mostovci od njih tražili da međusobno raspodjele mjesta u saborskim odborima. I ne samo to, veli on, pitali su čak i za funkciju 'prvog potpredsjednika Sabora'.'

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ivica969 16.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • du-tat 16.12.2015.

    Čini mi se da taj Grmoja previše sebi daje značaj. Uostalom ako se MOST želi profilirati kao stranka, pardon platforma, ili ne znam više ni što su, onda bi bar trebali naučiti komunicirati i ne ponašati se kao uvrijeđene frajle. Jer na svako negativno pisanje o njima, kao i na ovom portalu, odgovaraju jednakim riječnikom kao ovi što ih kritiziraju. Pa ako žele miti moderna mlada obrazovana kulturna novost na političkoj sceni onda trebaju mijenjati retoriku. A nije im dugo trebalo pokazati svoje pravo lice. NIsu drugačiji, isti su.

  • ivan1100 16.12.2015.

    Nije bitno ko ce sastavit vlast al dosta vise hns hss hsls ids hdssb i jos koje kakvi uhljeba neradnika a naj vise ih ima u hns to je stranka lopova varalica i nesposobni ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare