To je to što me zanima!

Grmoja o 'registru izdajnika': 'Ne treba nam lov na vještice'

Objavu registra izdajnika Most apsolutno ne podržava i pitanje je tko bi se sve mogao naći na tom popisu. Imamo puno više gospodarskih problema, kaže Grmoja
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja ponovio je u nedjelju ono što je ranije rekao i čelnik Mosta Božo Petrov: 'Most ne želi formiranje registra izdajnika'.

- Objavu registra izdajnika apsolutno ne podržavamo i pitanje je tko bi se sve mogao naći na tom popisu. Ne želimo lov na vještice, to nam nije potrebno jer Hrvatska ima puno više gospodarskih problema kojima se treba baviti - kazao je Grmoja naglašavajući da su i HDZ i SDP u nekakvoj kampanji za unutarstranačke izbore.

- Retorika je jako žestoka i mi je ne podržavamo jer se moramo baviti ozbiljnijim stvarima, dodao je, piše Slobodna Dalmacija.

- Isto tako, tvrdnja ministra kulture Zlatka Hasanbegovića da antifašizam nije temelj hrvatskog Ustava neprihvatljiva je za Most - rekao je Grmoja. Mislim da bi ministar kulture trebao sam pojasniti što je mislio pod takvom izjavom.

Idi na 24sata

Komentari 173

  • Zeleni_Zub 25.01.2016.

    objavite registar onda cemo napokon svi imat posa i nece biti gladnih u dicnom nam rvatistanu ,svaki dan cemo izist po jednu stranicu registra

  • Caffe-bar Gemini 25.01.2016.

    Ministarstvo branitelja za ta pitanja nema ingerencije, ali bi moglo objaviti popis onih koji su članovi branitelja, a od početka 90'ih do danas imaju kaznene prijave, ili su pravomoćno osuđeni. Oni su ti koji trebaju izgubiti status materijalne zaštite i digniteta, koji bi mu po tom osnovu trebali pripadati. Prvenstveno mislim na one koji su pravomoćno osuđeni za nasilje u obitelji ili prema trećim osobam, trgovinu drogom, iznude, udruživanja u zločinačke organizacije, krađe, odavanje službenih tajni, primanje mita, rad na crno. Tu bi ministarstvo branitelja imalo ingerencije, jer bi time štitilo dignitet branitelja.

  • POLYGRAPH 24.01.2016.

    Koji će nam uopće k ovo ministarsvo branitelja??? Franju Tuđmana prvog na listu izdajnika. Ja sam morao ratovati protiv četničkih tenkova koje je Franjo natankao naftom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare