To je to što me zanima!

Grmoja: 'Ovaj šalabahter sam pronašao na HDZ-ovoj klupi'

Nikola Grmoja kazao je kako je sporni šalabahter pronašao na klupi saborskih zastupnika HDZ-a i HNS-a. Ipak, unatoč šalabahteru, HDZ danas nije imao većinu za izbor Nataše Novaković
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik MOST-a, Nikola Grmoja objavio je na svojoj Facebook stranici šalabaher s imenima potencijalih kandidate za članove Povjerenstva o sprečavanju sukoba interesa. U razgovoru za 24sata, Nikola Grmoja kazao je kako je to bio šalabahter kojega su koristili HDZ-ovci i HNS-ovci.  

Na šalabahteru je kao predsjednica istaknuta Nataša Novaković, a ostali članovi su Aleksandra Jozić - Ileković, Davorin Ivanjek, Tončica Božić i Tatijana Vučetić.

POVJERENSTVO ZA SUKOB INTERESA Ni Orešković ni Novaković nisu dobile potrebnih 76 glasova

'HDZ nema većinu'

- To što sam objavio je šalabahter koji sam zamijetio na klupi HDZ-ovih saborskih zastupnika, dakle, pripadao je koaliciji HDZ-a i HNS-a. Sramotno je da se na ovakav način HDZ-ovci i njihovi poslušnici pokušavaju riješiti Dalije Orešković. No, očito ni to HDZ-ovcima nije pošlo za rukom jer njihova kandidatkinja Nataša Novaković nije izabrana - kazao je Grmoja za 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Sucmuc 17.02.2018.

    To pokazuje koliko su glupi da si nit par imena ne mogu zapamtiti!!!

  • Plehan 17.02.2018.

    Ovaj Grmoja bi bio dobar za saborskog čistača.

  • radišaklapun 17.02.2018.

    e moj Grmoja što učinište od onog što smo pomislili da je tračak svjetla,da imaš išta u glavi da si to i pronaša kako kažeš nebi lipija na facebook jer to najmanje ide vama u korist, šteta ,najgore i najžalosnije od svega što vam lakardijaši,redikuli iz ŽZ koji se neblamiraju toliko pokupiše glasče, sljedeće izbore možda budete imali 1-2 zastupnika i onda se gasite a finale će biti toliko tužno da ćete gledati kako se prikrpati ŽZ ,nekažu bez veze da ptičica koja rano propiva brzo se usere u gnjizdo

Komentiraj...
Vidi sve komentare