To je to što me zanima!

Grmoja: Pokrenut ćemo smjenu Kujundžića, oporba ujedinjena

Ministar je danas, nakon što je objavio da je Matteo Ružić umro od astme i srčane mane, kazao kako neće dati ostavku jer sustav Hitne pomoći funkcionira izvrsno
Vidi originalni članak

Tajnik Mosta Nikola Grmoja, najavio je kako će u Saboru pokrenuti opoziv ministra Milana Kujundžića i dodao kako ima potporu cijele oporbe, javlja Index. Dodatne sastanke održat će se u srijedu.

- Nakon izjave premijera da se vodi hajka na ministra Kujundžića, jasno je da ga on ne misli smijeniti. Zato smo se danas čuli s oporbom i dogovorili smo u srijedu sastanke. Tada ćemo vidjeti na koji ćemo način točno ići s opozivom - rekao je za Index Grmoja i dodao kako su prikupili 50 razloga zbog kojih Kujundžić mora otići, a od toga se pet tiču samo Hitne pomoći.

Ministar je danas, nakon što je objavio da je Matteo Ružić umro od astme i srčane mane, kazao kako neće dati ostavku jer sustav Hitne pomoći funkcionira izvrsno.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • max2017 21.08.2018.

    Kujunđuša ne valja ništa ali nažalost vi mostovci ste gori.......uostalom koja to "oporba" ?......pa nema vas više ni za mali nogomet dovoljno ........prodano-kupljeno svaki drugi

  • Cipelcug 21.08.2018.

    Da su barem tako agilni svezi glede povećanja minimalne plaće na 5.000,00 kn neto.

  • portirije 21.08.2018.

    mogli bi i pokrenuti opoziv cijele talijanske vlade zbog rušenja mosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare