To je to što me zanima!

Grom ubio muškarca (41) dok je obilazio groblje s majkom

Bosna i Hercegovina: Muškarca je u ponedjeljak ubio grom dok je obilazio groblje sa svojom majkom, koja je bila s njim pod kišobranom. Ona nije ozlijeđena
Vidi originalni članak

Muškarca Samira L. (41) iz Sarajeva u ponedjeljak oko 11 sati je ubio grom na mostarskom groblju Sutina, potvrdila nam je mostarska policija. Muškarac je obilazio groblje sa svojom majkom (71), koja je bila s njim pod kišobranom. Hitna ga je pokušala reanimirati, ali je preminuo na putu do bolnice. Majka nije ozlijeđena. 

- Na žalost, muškarac je već bio mrtav kad smo intervenirali. Nije mu bilo pomoći. Na njegovu tijelu nije se moglo razaznati gdje ga je pogodio grom. Njegova majka nije ozlijeđena - rekla nam je dr. Jasmina Škobar iz Hitne pomoći u Mostaru.

Policija je izvijestila i kako su u ponedjeljak oko 8 sati na istom groblju pronašli beživotno tijelo muškarca, ali smatraju da je u pitanju prirodna smrt.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • walterbranisarajevo 08.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Hello Kitty_1 07.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • batinić 07.11.2011.

    e pa se ti sad zamjeri Iliji gromovniku nađe te jaro pa i na groblju

Komentiraj...
Vidi sve komentare