To je to što me zanima!

Gucićev Getro preuzeo je slovenski lanac Mercator

Mercator preuzima Gucićevo poslovanje, opremu, brend i robne marke, kao i sve zaposlenike, ali će Getro svoje nekretnine Mercatoru dati u najam
Vidi originalni članak

Vlasnik Getroa, Vjekoslav Gucić, prodao je svoj trgovački lanac slovenskom Mercatoru. Mercator preuzima Gucićevo poslovanje, opremu, brend i robne marke, kao i sve zaposlenike, ali će Getro svoje nekretnine Mercatoru dati tek u najam, piše Večernji list. Mercator će tako proširiti svoje poslovanje u Hrvatskoj na lokacije na kojima do sada nije bio prisutan.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Zeljk0 19.12.2009.

    Slovenski Mercator je preuzeo Gucićev Getro!!! nepismeni!

  • gradjaninmc 19.12.2009.

    ...dobro je napisan naslov članka, jer je ustvari prelaskom cijele uprave Getroa ove godine u Meractor ispalo da je Getro kupio Mercator i tako se ponašaju... sada je na redu Kerum i pregovori traju već dva mjeseca ... vezano za slovenske proizvode u Mercatoru, više ima hrvatskih nego Todorić u Konzumu koji prodaje srpsko, bosansko ili neutvrđenog porijekla ....i u Merctoru radi 99,9% hrvatskih radnika koji primaju plaću svakog 10. u mjesecu, prosječno veću nego u ostalim trgovačkim lancima (osim u Lidlu).

  • 19.12.2009.

    Kaj nisu \'\'svete krave\' u Indiji??\'

Komentiraj...
Vidi sve komentare