To je to što me zanima!

Gudurić: Ne znam baratati puškom, nisam bio u vojsci

Bojan Gudurić (28) traži da bude u banjalučkom zatvoru do izručenja u Hrvatsku. Boji se da će ga likvidirati. Tvrdi da nije kriv za to što ga se tereti
Vidi originalni članak

Prije nego što je Bojan Gudurić (28) ilegalno došao u BiH živio je u Novom Sadu s trudnom suprugom. Krio se pod lažnim imenima. U 15 mjeseci bijega promijenio je izgled i smršavio 25 kilograma. Tereti ga se da je snajperom čekao da smakne Ivu Pukanića, ako ga ne ubije eksploziv. Banjalučki odvjetnik Nenad Balaban rekao je kako njegov klijent nije kriv za atentat na Ivu Pukanića i Niku Franjića te da vjeruje hrvatskom pravosuđu. U Sarajevu će biti 18 dana do izručenja u Hrvatsku. Strahujući od likvidacije tražio je da do tada bude u banjalučkom zatvoru. Na puški je nađen njegov DNK, ali on tvrdi da je tu pušku jednom držao u garaži centra u Zagrebu. Uvjerava da kako nije služio vojsku, on niti ne zna baratati puškom, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bluesky 03.02.2010.

    ova štorija me podsjeća na zarobljene četnike ma svi su do jednog bili kuvari,vozači,bolničari ma nitko nije puca...to se samo onako pobacalo po civilima...ma ovu bandu triba na Goli i neka tamo vide kako je rastavit kamenu gromadu od 4 tone golim rukama na feti kruva i čaši vode!

  • sprinterica 03.02.2010.

    a neš ti opravdanja nije bio vojsci, da pukneš od smijeha

  • crnilabud 03.02.2010.

    ..a zna minobacečem od 82,baš čudno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare