To je to što me zanima!

Gurtnama privezali semafor na Horvaćanskoj cesti: 'Hoće trake ili semafor izdržati nevrijeme?'

Radovi su vidljivi na nogostupu. Rupa u podu ograđena metalnim ogradama i narančastom plastikom, a na dva mjesta je gurtna omotana oko semafora, kako bi 'pridržala' semafori od pada
Vidi originalni članak

Što ako gurtna pukne i semafor padne na pješaka ili automobil, pita se čovjek kojeg smo sreli na križanju Horvaćanske i ulice Hrvatskih Sokola u Zagrebu gdje je nogostup raskopan zbog radova, a semafor da ne padne su osigurali gurtnama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Radovi su vidljivi na nogostupu. Rupa u podu ograđena metalnim ogradama i narančastom plastikom, a na dva mjesta je gurtna omotana oko semafora, kako bi 'pridržala' semafori od pada. Radnike nismo pronašli iako smo na križanju bili za vrijeme radnog vremena.

Ljudi koji prelaze navedeno raskrižje tvrde da je takvo stanje duže od dva tjedna,

- Živim u ulici Hrvatskog Sokola i svaki dan ovdje prolazim, tako je duže od dva tjedna, ako ne i duže. Radnike čas vidim, čas ne vidim. Baš me zanima da li bi izdržale ona nevremena koje smo imali - rekla je gospođa kratko, odmahnula rukom pa otišla. No pri prelasku pješačkog prijelaza, osvrnula se na semafor da provjeri da neće pasti na nju.

O sigurnosti građana, gurtnama i trajanju radova upitali smo grad Zagreb i izvođača radova, no nisu odgovorili do objave ovog članka

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fazer 07.09.2023.

    Da ga nisu osigurali gurtnama već bi vikali zakej nije osiguran,da su ga privremeno skinuli još gore.Ne razmem više ljude koji non stop guraju noseve gdi im nije mjesto i uvijek im nekej nije po volji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare