To je to što me zanima!

Gusti dim širi se s deponija u Vrgorcu: Vatrogasci na terenu

Požar je uznemirio stanovnike, no nema straha od širenja blizu kuća. Požar je pod kontrolom, no gašenje će potrajati zbog specifičnih materijala koji su se zapalili
Vidi originalni članak

Jutros je izbio požar na vrgoračkom odlagalištu otpada Ajdanovac, zbog čega se nad gradom ali i dijelom autoceste, nadvio gusti dim.

OPREZNO S VATROM Vatrogasci opet upozoravaju: 'Ne palite vatru na otvorenom'

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gori baš u deponiju. Vatrogasci su na terenu. To su požari koji se jako teško gase. Nije dovoljna samo voda. Potrebna je i mehanizacija - rekli su vatrogasci za Dalmatinski portal.

Na pozariste su izišli vatrogasci DVD-a Vrgorac.

SEZONA POŽARA Vatrogasna zajednica opominje: 'Unatoč upozorenjima opet svjedočimo neodgovornosti'

Požar je uznemirio stanovnike, no nema straha od širenja blizu kuća. Zbog vjetra se vatra širi prema jugoistoku. Požar je pod kontrolom, no gašenje će potrajati zbog specifičnih materijala koji su se zapalili.

Čitatelj koji nam je poslao video komentirao je kako ovo nije prvi put da tamo gori.

- Prolazim ovu dionicu već duže vrijeme i ovo nije prvi put da gospoda iz grada Vrgorca pale smeće na ovakav način jer nemaju drugačije skladištiti. Jadno i čemerno kako truju ovaj narod. Jezivo i strašno - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nickie 30.07.2021.

    U otpadu se skuplja metan i ako nisu postavljene instalacije za odvodnju plina može doći i do zapaljenja na ovim temperaturama čak i od strojeva koji dođu odlagati ili razgrću otpad, samo lud čovjek bi namjerno zapalio otpad pošto ga je teško ugasiti.

  • BloodAndHonor 30.07.2021.

    Ljudi su najveci otpad.

  • HDZ n1 30.07.2021.

    Ma ubrzo Ce naši izvoziti otpad u Njemačku 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare