To je to što me zanima!

Guverner (86) se seksao s tri žene i završio na TV-u?

Narayanu Duttu Tiwariju tri žene su poslane kao 'protuusluga'. Kako on svoj dio nagodbe nije ispunio, snimka je završila emitirana na televiziji
Vidi originalni članak

Indijski političar dao je ostavku na mjesto guvernera nakon što je na televiziji prikazana snimka njegova seksa s tri žene. Navodno su mu žene dovedene kao preuranjena 'zahvala' za obećani unosni ugovor vezan za rudarstvo ženi po imenu Radikha. Kako Narayan Dutt Tiwari (86) nije ispunio svoj dio nagodbe, Radikha je poslala snimku televiziji ABN Andhra Jyoti News. Šefovi stranke zamolili su guvernera da napusti položaj nakon što su počele prosvjedovati opozicija i ženske grupe.
- Snimka je namještena, lažna i zlobna kako bi se naštetilo ugledu guvernera - rekao je njegov glasnogovornik, a iz guvernerova ureda naglasili su da on 'ima 86 godina i da je na zalasku života'. Tiwari je zanijekao da je imao išta sa ženama sa snimke. Sud je u petak zabranio televiziji ABN da emitira snimku od 3,5 minute, no ona je u međuvremenu postala najgledaniji video na YouTubeu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • brangelina 29.12.2009.

    ma seksao se on s vragom, a ne s 3 žene..... ili je hebeno bio nadrogiran ili je izmišljotina.....

  • maliBruno 29.12.2009.

    na zalasku života je frajer.....hehehehe.........

  • Progress 29.12.2009.

    Jebem te,zivote...starkelja od 86 god se seksa sa 3 ribe odjednom,a ja s jednom u 2 mjeseca :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare