To je to što me zanima!

Gužve posvuda: Stotine ljudi želi se testirati na koronu, stoje u dugim redovima

Hrvatska već danima konstantno postavlja nove crne rekorde po broju novozaraženih osoba korona virusom. Gužve na mjestima za testiranje na koronu su u Zagrebu, ali i na moru
Vidi originalni članak

U protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo (NZJZ) „Dr. Andrija Štampar“ provedeno je 660 testiranja na SARS-CoV-2, a u Gradu Zagrebu zabilježeno je 58 novih slučajeva, izvijestili su u subotu iz NZJZ-a, a prenijela je HINA.

POGLEDAJTE VIDEO: Gužve za testiranje na koronu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gužve su i po obalnim mjestima gdje se sve više turista želi testirati prije povratka u matične države. Šibenik, gdje su zabilježeni veliki redovi, objavio je da imaju 14 novozaraženih osoba koronom.

Od tog broja, 12 osoba ima prebivalište na području Šibensko-kninske županije - 11 na području Grada Šibenika i jedna na području Grada Skradina. Dvije novooboljele osobe trenutno borave na području županije, dok im je prebivalište drugdje.

Većina novooboljelih je mlađe životne dobi i uglavnom su kontakti prethodno oboljelih, objavio je stožer Šibensko-kninske županije.

POGLEDAJTE VIDEO: Redovi pred Andrijom Štamparom

Jučer je bilo 256 novozaraženih koronavirusom u Hrvatskoj što je treći dan zaredom da pada rekord u broju oboljelih. Žarište je u Dalmaciji, jučer su samo u Splitsko-dalmatinskoj županiji bila 103 nova slučaja korone.

Turisti masovno odlaze, posebno Slovenci, nakon što nas je Slovenija stavila na crvenu listu, što znači da po povratku iz Hrvatske, moraju u karantenu.

Isto je učinila i Velika Britanija, Njemačka je na crvenu listu stavila Splitsko-dalmatinsku i Šibensko-kninsku županiju. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • PRAVDA999 22.08.2020.

    Prestanite lagat više o Koroni! 😤😡😴

  • Crvic 22.08.2020.

    Potreban test radi odlaska na stalni posao u Austriju. ZJZ čekanja na testiranje oko dva tjedna. Bolnice samo uz uputnicu liječnika, Testove poliklinika ne priznaju. Totalno nepripremljeni za nove mjere, i o tome šute !!!

  • micika 22.08.2020.

    Hahaha, pa tko uopće može vjerovati ustanovi u kojoj je optuženik Šostar ravnarelj ? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare