To je to što me zanima!

Gužve u smjeru istoka: Kolaps na obilaznici u Zagrebu, na Bajakovu kolona 14 kilometara

Na autocesti A3 dogodile su se dvije prometne nesreće pa promet teče otežano i uz zastoje
Vidi originalni članak

Na glavnim cestovnim pravcima u smjeru istoka te na većini graničnih prijelaza s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom pojačan je promet i moguća su duža čekanja, javlja HAK.

Zbog prometne nesreće na autocesti A3, između čvora Kosnica i čvora Most Sava u smjeru Lipovca, promet se vodi po dvije prometne trake i  uz ograničenje brzine 40 km/h. Prometna nesreća dogodila se i između čvora Zagreb Zapad i čvora Lučko na A3 pa se promet vodi po dvije prometne trake i uz ograničenje brzine 40 km/h. HAK moli korisnike za strpljenje i oprez.

Na ostatku A3 također se stvaraju gužve te promet teče otežano. U smjeru istoka promet je pojačan, između čvora Sveta Nedelja i naplatnih postaja Ivanja Reka vozi se usporeno, a kod naplatnih postaja Županja kolona je duga oko jedan kilometar.
Kod graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru Republike Srbije stvorile su se kolone osobnih i teretnih vozila duge su oko 14 kilometara.

Kako javlja HAK, na autocestama A1, A2 i A6 nema većih gužvi i zastoja.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Ain Stein_535 23.12.2023.

    Koga sad okrivit za guzve kad ne mozemo slovence....

  • antonio1706 23.12.2023.

    Vozio sam danas od arena centra do Sesveta 1h i pol…od 100 vozila cca 90 sa stranim gastrabajterskim tablicama…od toga bar njih 50 sa stranim tablicama su prestizali kolonu po zaustavnoj traci,…nek to rade u Austriji i Njemačkoj..,tu su došli provoditi svoje zakone…pričaju kako Hrvatska ne valja a uredno se tu natovare za blagdane i rade gužvu

  • milokliz22cm 23.12.2023.

    bemveja adija volfcvagena

Komentiraj...
Vidi sve komentare