To je to što me zanima!

Hajdaš Dončić: Ako dođe do referenduma, ja sam borben

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Koncem 11. mjeseca dolaze prve ponude potencijalnih koncesionara. O mogućem referendumu odluku će donijeti Ustavni sud, kaže ministar Siniša Hajdaš Dončić
Vidi originalni članak

Koncem 11. mjeseca dolaze i prve ponude od potencijalnih koncesionara, a o mogućem referendumu nećemo odlučivati niti ja, niti organizatori referenduma, nego će o tome odluku donijeti Ustavni sud, rekao je ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić uoči sjednice Vlade u četvrtak. 

Podsjetimo, inicijativa 'Ne damo naše autoceste' objavila je u četvrtak da imaju dovoljno potpisa za raspisivanje referenduma protiv monetizacije autocesta.

- Ako do referenduma dođe, ja sam borben čovjek, živim u ovoj zemlji, volim ovu zemlju, i smatram da koncesija autocesta definitivno ima pozitivne utjecaje. Ne samo na proračun, razduživanje HAC-a ili ARZ-a, nego i na onih 1,4 milijarde koje će se vremenom oslobađati na ulaganje u državne ceste i u željeznice, a to su vam zapravo radna mjesta u građevini. Hvala lijepo - poručio je ministar Hajdaš Dončić.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • marijaterezija2 01.11.2014.

    Toliko potpisa agospodin je borben, ovdje ne treba borbenost nego poštivanje zakona, uz to i bilo bi lijepo da se držite svoje riječi-ostavka

  • ludvig989 31.10.2014.

    Protivnicima monetizacije autocesta ne treba kampanja za referendum dovoljno je da hrvati čuju ministra i svi će glasati PROTIV!!

  • dobitak 31.10.2014.

    ajme ako je ovaj borben i ja sam samo neka ne ide dati podršku braniteljima jer če im biti neugodno

Komentiraj...
Vidi sve komentare