To je to što me zanima!

HAK napokon proradio nakon hakiranja: 'Naši stručnjaci još rade na mrežnim uslugama'

O novostima ćemo nastaviti informirati javnost putem svih dostupnih komunikacijskih platformi a u međuvremenu molimo za još malo strpljenja, ističu iz HAK-a
Vidi originalni članak

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je kako su njihove internetske stranice nakon pet dana ponovno dostupne korisnicima. Podsjetimo, ranije su objavili kako su im stranice hakirane. 

- Trenutno je na njima vidljiva većina ranijeg sadržaja, uključujući i aktualne snimke kamera s naših prometnica, trajektnih pristaništa i graničnih prijelaza - navode. 

NAPAD KROZ NOĆ Hakirali HAK: 'Prijavit ćemo sve policiji. Radimo na suzbijanju napada, stranice nam ne rade'

Dodaju i kako njihovi stručnjaci i dalje rade na uspostavljanju pune funkcionalnosti mrežnih usluga. 

- U međuvremenu, informacije o stanju u cestovnom prometu nastavljaju se pružati javljanjima izvjestitelja Hrvatskog autokluba u Drugi program Hrvatskog radija i na svim drugim uobičajenim partnerskim radio postajama. Usto, do daljnjeg ćemo ih povremeno objavljivati i na našim Facebook stranicama i na našem mrežnom portalu Revija HAK kako bi i tim putem bile dostupne krajnjim korisnicima.
O novostima ćemo nastaviti informirati javnost putem svih dostupnih komunikacijskih platformi a u međuvremenu molimo za još malo strpljenja i zahvaljujemo na iskazanoj podršci i razumijevanju - dodaju. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • take it back1 11.06.2023.

    Bravo za tu cvjećarnicu. Sada je red da objavite ime cvjećarnice koja se tako lako hakira!

  • Vlad 11.06.2023.

    Baš me zanima tko i po kojoj cijeni će dograditi sustav koji će biti teže hakirati. Osniva li ugledni HDZejovac softersku tvrtku ili poso bude odradila jedna od pouzdano nesposobnih koje su radile poslove za pojedina ministarstva poglavito zdravstva.

  • mrTrobec 10.06.2023.

    pazi ovo,naši stručnjaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare