To je to što me zanima!

HAK: Uvjeti povoljni za vožnju, očekuje se pojačan promet

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Učka iz smjera Rupe u smjeru Opatije i Pule pa se vozi obilazno
Vidi originalni članak

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju, a tijekom dana pojačan promet očekuje se na gradskim cestama i cestama u priobalju, te na pojedinim dionicama autocesta i graničnim prijelazima, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Bisko i Blato na Cetini vozi se uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

U povodu 31. Zagrebačkog maratona u Gradu Zagrebu na snazi je privremena regulacija prometa te se pojedine gradske ulice neposredno prije i za vrijeme prolaska trkača zatvaraju za promet, uključujući i Trg bana Josipa Jelačića.

Do 16. listopada od 8 do 14 sati, zbog radova, prekida se promet na državnoj cesti DC55 između Vinkovaca i Županje, a vozila se kroz zonu radova propuštaju zadnjih 20 minuta u svakom satu.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Učka iz smjera Rupe u smjeru Opatije i Pule pa se vozi obilazno.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare