To je to što me zanima!

Haker iz Hrvatske ukrao novac za liječenje djece iz Srbije?!

Žena iz Švicarske koja je uplatila 300 franaka za djecu obavijestila je tamošnju policiju da novac nije stigao na pravu adresu. Haker ga je stavio na svoj račun
Vidi originalni članak

Haker iz Hrvatske opljačkao je novac namijenjen za liječenje djece iz Srbije oboljele od Battenovog poremećaja koja su trenutno u Kini, piše Press. Novac se trebao iskoristiti za njihov boravak. Navodno je šteta nekoliko tisuća eura. 

Žena iz Švicarske koja je uplatila 300 franaka za djecu obavijestila je tamošnju policiju da novac nije stigao na pravu adresu. 

Paypal račun na koji su ljudi uplaćivali otvoren je u Hrvatskoj na ime Stevana Čovića, oca malog Alekse (na slici) jer taj servis ne funkcionira u Srbiji, a i manje su provizije.  Novac je haker preusmjeravao na svoj račun. Stručnjaci za telekomunikacije objašnjavaju da Pay Pal nije siguran način prikupljanja donacija jer je dovoljno znati lozinku kako bi se skinuo novac s računa. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • fellix 29.04.2012.

    Ma mojne me ... , ne vjerujem srbi ni kad darove nosi... , samo još jedan od načina njihove propagande protiv Hrvatske !!!!!!!!

  • biio 29.04.2012.

    jadnik

  • čočika 29.04.2012.

    Ajde frajeru, ako si faca, vrati sirotom djetetu te novce. Uzmi nekome tko ima viška.

Komentiraj...
Vidi sve komentare