To je to što me zanima!

Hakeri na portal novigradskog HDZ-a stavili srpsku zastavu

Ispod zastave je natpis na ćirilici 'Ustaški zločin nad Srbima nikad neće biti zaboravljen'.O mogućem povodu za napad u gradskoj organizaciji ne znaju ništa
Vidi originalni članak

Hakeri su napali internetske stranice novigradske podružnice HDZ-a, javlja iPress. 

Stranica je hakirana u ponedjeljak u 22.32 sata, a na naslovnici je objavljena srpska zastava ispod koje je na ćirilici pisalo 'Ustaški zločin nad Srbima nikad neće biti zaboravljen'. 

Članovi novigradskog HDZ-a o incidentu su obavijestili predsjednika županijske organizacije HDZ-a Marina Roca koji je potvrdio da ni jedna druga gradska stranačka organizacija nije primila slične prijetnje. Novigradski HDZ osnovan je 1991. godine, a u posljednje tri godine, koliko ima svoje internetske stranice nije bilo ovakvih incidenata. O mogućem povodu za napad u gradskoj organizaciji ne znaju ništa, a cijeli slučaj je prijavljen policiji i središnjici stranke u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Bruno orginal 24.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • atak na batak 23.08.2012.

    lijepo izgleda...

  • Galeb i ja 23.08.2012.

    Ja mislim da su to HDZ-ovci sami napravili

Komentiraj...
Vidi sve komentare